Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 2 augustus 2015

Baby Girl.

 Onze dochter is ruim 30 weken zwanger en heeft gisteren haar babyshower gehad.. Maar op het moment dat ik dit schrijf moet het nog gebeuren..

Natuurlijk heb ik leuke kadootjes gemaakt en gekocht en tja met een creatieve moeder verwacht ze er ook een leuk kaartje bij.

De babyfles van Dutch doobadoo is hier natuurlijk geweldig leuk voor, in combinatie met de Maja Design - Vintage baby lijn helemaal geweldig!

De fles heb ik uit wit cardstock gesneden en daarop diverse scrappies op geplakt. De tekst baby girl komt ook uit die papier lijn net als het lieve plaatje. Die heb ik in de nieuwe ovalen stans geplakt met aan de zijkant een mooie bloementoef.  De woordjes zijn van Tim Holtz. Aan de andere kant heb ik een klein speentje en bedeltje vast gestrikt met lint.
De kleine waslijn is uit het paper art vel geknipt en met foam opgeplakt.

Aan de bovenkant heb ik een tag vast gestrikt met breed organza lint en ook daar 2 speentjes aan vast gezet. Een bloemetje erop en een stukje parelsnoer .

Ik ben nu natuurlijk heel benieuwd wat Dieuwke ervan vind!!

PRE-ORDER 5 (AUG) - Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Blauwe mal - Ovaal + Poinsettia   Dutch Doobadoo - Card Art - Zuigfles    Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Fopspeen    Dutch Doobadoo - Laser Paper Art - Baby

Maja Design - Vintage Baby - Emphemera cards     Parelsnoer - wit - 3mm