Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 18 december 2012

Believe

 
Tja natuurlijk kom ik weer met een kerst kreatie want in deze tijd kun je die niet genoeg hebben!
Ik heb een nieuwe magnolia : Holy Tilda with violin ingekleurd ( met copics) en haar op een basis van diverse mallen geplakt. Eerst is de Noor! Design vierkant uitgestanst en het geemboste inkleurd met distress inkt. Daarop zit een nestabilitie cirkel  en daarop een oudere mal van Nellie Snellen.
 Dit geheel op een tag geplakt gemaakt van creme cardstock en craft.
De tag verder afgemaakt met Jute, kant en lint met daaraan rode belletjes.  Ook zie je al een nieuwe Noor! Mal die eind Januari in de verkoop komt.. de vintage border swirl bladeren.
Achter  het afdrukje zit een craft zakje waarop de Noor mal rand geplakt zit. Verder de tag afgewerkt met een rand mal van Tim holtz, de poinsettia van Magnolia.
De tekst is gestempeld op de tattered  banners van Tim Holtz
Als laatste heb ik de Noor! Design mal rand door midden gesneden en die boven aan de tag bevestigt. Je zou er nog een lintje of touwtje door kunnen doen om de tag op te hangen.
Zo zie je maar weer, je kan gerust een aantal stanzen op 1 kreatie verwerken en toch is het niet te druk.
Het jaar is al bijna afgelopen en voor dit jaar is dit mijn laatste post hier op dit blog en wil daarom iedereen een heel fijn en gezellig kerst feest toewensen en natuurlijk een gezond, gelukkig en creatief 2013. Ik ga  weer proberen om er voor jullie  een geweldig jaar van te maken op creatief gebied.
 
Liefs Tiets xx

4 opmerkingen:

jolanda zei

prachtig kaartje

Corrie zei

Wauwww Tiets wat mooi
Groetjes Corrie

Ghea zei

Wat is het weer een bjoetie geworden Tiets I LOVE IT.....
Liefs Ghea

Nellie zei

Schitterend kaartje!!

Groetjes, Nellie