Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 5 april 2015

Hobbyvision Facebook Challenge!

Omdat het afgelopen 4 oktober op World Cardmaking Day zo'n geweldig succes was,  ben ik weer in het papier de schaar, en de foto;s gedoken en heb weer een andere leuke challenge bedacht.  Dus ik hoop dat jullie weer allemaal mee doen. En om het nog wat gemakkelijker te maken  heeft Jenine leuke basis setjes gemaakt, zodat de kunt beginnen met de juiste basis materialen!!


. Ik heb een mini album gemaakt van de enveloppen en daarin kunnen nog 6 tags in geschoven worden!! En dus lekker veulllll foto;s!!
Natuurlijk moest ik met de trouwfoto;s van mijn dochter aan de slag ( die is afgelopen 18 febr getrouwd) En wow ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden om met foto;s te werken!!
Dus er zullen in de toekomst vast en zeker nog meer (mini) albums komen!
Je kunt dus op onze facebookpagina de uitleg in stap voor stap foto's vinden, dus ben je nog niet vrienden daar, dan snel even langswippen en je aanmelden!!Het papier is van Kaisercrafts en heet Betsy's couture... zo prachtig en paste zo mooi bij de foto's.
Heb veel Noortjes gebruikt, kantjes, touw, plakparels, joy labels, bloemen, floss, stempels en ach zoveel meer... Dus ga er maar eens rustig voor zitten en ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achter lieten.
Als je mee gaat doen en er zijn vragen, Jenine en ik kun je altijd bereiken op die facebookpagina dus stel daar gerust je vragen!
Ik hoop dat jullie met net zoveel plezier werken aan deze workshop, als dat ik heb gedaan!
5 opmerkingen:

Anoniem zei

Bijzonder, speciaal en een mooie blijvende herinnering!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Margreet zei

Wat een schitterend boekje.

Groetjes Margreet

Ria zei

Mooi hoor.
Groetjes Ria

KarinsArtScrap zei

prachtig boek werk
Gr Karin

roelie zei

wauw prachtig gedaan tiets een mooie herinnering

gr roelie