Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 17 april 2015

Love makes a house a Home

Goedemorgen lieve luitjes,

Vandaag is het mijn beurt om jullie te inspireren.
Ik heb gekozen voor een Mixed Media canvas.
Ik heb de achterkant van een 3D canvas van 20 x 20 cm gebruikt om dit zomers tafereel te maken.
Ik heb de achterkant van het canvasje eerst gegesso-d, daarna ingesmeerd met structuurpasta om de nietjes weg te werken. Toen de pasta nog nat was hier en daar wat kraaltjes gestrooid en de steentjes in de pasta geduwd.
Daarna de houten sierhekken met het lijmpistool vast gelijmd en toen ben ik gaan sprayen met mijn zelf gemaakte sprays van de Creall Parelmoerverven, rood, roze en groen. Hiervoor heb ik de spraybottles van Nellie's Choice gebruikt.
Het Desigpapier heb ik met de multicoat van CraftEmotions op het canvas gelijmd.

Het Designpapier, de tekststempel, de houten poorten, het houten hekje, het houten bankje en het houten gietertje zijn allemaal van het eigen merk van de groothandel CraftEmotions. De vlinders heb ik zelf gemaakt door een clearstempel (van CraftEmotions) in de aan de luchtdrogende klei van Creall te drukken, na droging gesprayd met Creall Parelmoerverven, violet, blauw, blauwgroen.
Het Hederatakje is van een snijmal van Tim Holtz/Sizzix, de zilverkleurige sleutel is van ScrapUnlimited en het hartje is van de A-winkel. De Lelietjes van Dalen komen uit Frankrijk, die heb ik een keertje meegenomen op een markt toen we daar op vakantie waren.
Verder bloemen van Wild Orchd Crafts en Marianne Design.

Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden!!
Gezellig weekend allemaal!! 


Canvasdoek 20 x 20 cm - 1,7cm dik Paperpad CraftEmotions - Botanical Summer A5 Houten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Pomp & hekje Dutch Doobadoo - Softboard Art - Loose Bricks Dutch Doobadoo - MDF Art - Door Creall - Gesso Darwi - klei - Extra Light 160grCreall - Parelmoer verf - 06 Violet WOC Flowers - Chrysanthemums - Off white MD - Paper Flowers blue Scrap Unlimited - Vintage Collectie - Kroonsleutel zilver Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml Spray bottles 40ml., 2pcs   Clearstamp CraftEmotions - Happiness - Hart en vlindersClearstamp CraftEmotions - Achtergrond Home sweet home CraftEmotions - Multi coat mat - 250ML  Sizzix Decorative Strip Die - Spring Greenery 659573 Tim Holtz (NEW 02-14) CraftEmotions Houten ornamenten - Sierhek en lantaarns 25 pcs - box 16,8 x 16,8 cm