Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 7 juli 2015

All you need is Tea.....

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie hier weer een creatie laten zien. Naast kaarten maken, is ook legpuzzels  maken een hobby van me. En laat nu Dutch Doobadoo een MDF Puzzelstuk set in de collectie hebben. Die vind ik wel heel erg gaaf! In de verpakking zitten 4 puzzelstukken. Ik heb er 1 van gebruikt. 


Ik heb het MDF overgenomen op crèmekleurig cardstock. Erop geplakt en de randen bruin gemaakt met Distress inkt Brushed Corduroy.

Het designpapier is van Noor! Design, net als het bijpassende plaatje. Achter het plaatje heb ik de Noor! Design randmal met theekopjes geplakt. Deze heb ik in het midden los geknipt. Alleen bij de theekopjes, niet bij de rand. Die heb ik zo gevouwen dat ik een hoek kreeg. Na het stansen heb ik het papier nog in de mal laten zitten. Met een dauber en Distress inkt Dusty Concord heb ik de ge-emboste delen paars gemaakt.

In het midden, bovenop het designpapier heb ik nog een strookje Joy ribbelkarton geplakt.

De randen van het papier heb ik ruw gemaakt met een distresser. Ik kan niet meer zonder, zo handig!


Rechtsonder heb ik nog een Dutch Doobadoo Kraft Paper Art hekje geplakt. Hier bovenop het lepeltje en vorkje. Na het stansen en embossen ook nu het papier in de mal laten zitten. Daarna met een dauber en witte inkt van Memento Dewdrop de ge-emboste delen wit gemaakt.


Links onder het plaatje heb ik een mal van Noor! Design geplakt. Daar weer een leuke label van Dutch Doobadoo. Deze komt uit het kerstvel.

Bij Dutch Doobadoo hebben ze ook leuke cardboard puzzelstukjes. Ik heb de rand bruin gemaakt en een theekopje van Noor! Design erop geplakt. En een bloemen horen er natuurlijk ook weer op. De kraft blaadjes zijn ook van Dutch Doobadoo. 

Links zie je nog een randmal van Noor! Design. Die heb eerst in 2 stukken geknipt. En dan aan de linkerkant geplakt, tussen het crème kleurig cardstock en het MDF.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je nog vragen? Stel ze gerust. Dan wens ik je nog een hele fijne dag! En tot de volgende keer. 

Liefs,En natuurlijk zijn de gebruikte artikelen te bestellen bij HobbyVision:

Dutch Doobadoo - MDF Art - Puzzle
Dutch Doobadoo - Laser Paper Art - Kraft FencesDutch Doobadoo - Laser Paper Art - Kraft Leaves 2Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Dutch Doobadoo - Label Art - Xmas (white)


Dutch Doobadoo - Softboard Art A5 - Puzzle  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Afternoon Tea - Rand met kopjes/the  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Afternoon Tea - Theelepel + vorkje  Noor! Design - Paper bloc - Paper & Pictures - Afternoon Tea  Noor! Design - Paper Bloc 15 x 15cm - Afternoon Tea  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Cirkel met bloem  

Noor! Design -  Vintage Flourishes - Mok / Kop   Schotel  WOC Flowers - Chrysanthemums - Purple/Lilac/White  Joy! Crafts - Noor! Design - Rand   Paper Distresser - Tim Holtz  Distress inkt - Brushed corduroy  Tim Holtz - Distress Inkt - Mini Kit 8