Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 17 januari 2016

winter groetjes!

Hallo allemaal,
Ik geniet van deze tijd van het jaar... winter is zo mijn favoriet..nu nog wat sneeuw of ijs dan zou het helemaal geweldig zijn!!
Ik heb deze keer daarom maar weer eens de handschoen van Dutch Doobadoo gepakt en deze met  winter memories papier van Studio light beplakt.
De randjes van het design papier heb ik lichtjes met distress inkt gedaan.
Aan de voorkant heb ik daar het lieve vogeltje op geplakt. Maar eerst heb ik van de onderkant van het vel  SRAPWM02 de rand uitgeknipt en daar heb vogeltje achter geschoven.


De vlaggetjes zijn uit het bijpassende  stansblok gehaald en met een touwtje op de kaart bevestigt.
De handige atc kaartjes (ATCWM04) hoef je natuurlijk niet voor atc te gebruiken maar kun je ook als label achter een plaatje schuiven en dat heb ik hier gedaan met een sneeuwvlok erop.


Op de achterkant heb ik een transparant zakje gevuld met mentos  ballen en vast gezet met een stans en touw . Zo heb je een klein aardigheidje erbij!! De tag komt ook uit het teksten vel vandaan.

Ik wens iedereen een hele mooie dag toe.Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Wanten  ATC vel Studio Light - Winter Memories - ATCWM04  Scrapvel Studio Light - Winter Memories - SCRAPWM02   Stansvel Studio Light - Winter Memories - EASYWM494  Noor! Design - Winter Wishes - IJskristal 2 40 mm stencil