Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 23 juni 2016

Aan het strand ...

Als het mooi weer is, is een dagje strand natuurlijk heel fijn! 
Ik genoot al bij voorbaat tijdens het maken van deze kaart....


Bij de Facebook-groep Be Challenged is er elke maand een challenge met een leuk patroon. De maand mei was het dit patroon. De kaart sluit met een lint.
Op de voorkant zit in de lengte het scheepstouw (LR0418). Op een bordje heb ik NW (EC0144) gestempeld waar een zeemeeuw (CR1279) op is geland.


Elk vak heb ik in strandstijl versierd.
De vuurtoren (LR0231) met "zeewier" (LR0332, zeester en schelpen (CR1363), een meerpaal (CR1279) met "zeewier", anker (LR0232) en zeemeeuw (CR1279), het strandhuis (LR0422) in de duinen (TC0840) en een afbeelding van zee (IT586) met zeemeeuw (CR1279), schep (CR1278), zeester (CR1363) en strandstoelen (LR0424).


De nieuwste materialen even extra onder de loep genomen....
Het design papier is "Vintage Spring" van Maja Design.De producten die ik heb gebruikt, zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeeldingen te klikken, kom je direct bij het betreffende product.

Marianne Design - Knipvel Tiny`s Sand & Sea 2  Craftable - Tiny`s Sand Castle set    Craftable - Tiny`s Ocean set   MD Craftables - Basic Round  Marianne Design - Craftables - Punch Die: Sea Shell  Creatable MD - Anker  MD Creatable - Dolphin  Marianne Design - Creatable - Ropes  Marianne Design - Creatable Tiny`s Beach House  Marianne Design - Creatable Bear Chair  Marianne Design - Clearstamp Tiny`s Border dunes

2 opmerkingen:

Diny zei

Wat een super GAVE kaart Astrid!
Groetjes Diny

Cobie zei

Prachtig kaartje!
Groetjes Cobie