Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 18 juni 2016

Stoer jongetje

Het is vandaag mijn beurt weer om hier op het blog wat te plaatsen. Echter door tijdgebrek is het wat later geworden dan anders. Doordat mijn kleindochter heel veel bij oma is deze week, is het me niet gelukt om het gisteren nog af te hebben. 
Vanmorgen heb ik de kaart afgemaakt en op de foto gezet. Helaas is de foto niet helemaal zuiver en ook de labels kon ik niet meer op de kiek zetten....want precies nu is mijn camera leeg!


Het is een babykaart geworden voor een klein jochie want deze voorraad kaarten is bijna niet aan te slepen.
De kaart is gesneden uit cardstock van 15 x 30 cm en gerild op 7,5/15/22,5 cm. Design papier uit de serie "Vintage Romance" van Maja Design op maat gesneden en gemat op wit cardstock.
Daarna eerst het vierkant (CR1369) gestanst, lint erdoor gehaald en gemat op blauw cardstock. Dan met een prikpen gaatjes om de halve cm geprikt door het midden van het vierkant en de middelste rillijn. Dit met borduurgaren vastgenaaid en nu het plaatje (Pinterest) opgeplakt. 
Een paar bloemetjes (LR0388) met blaadjes (LR0398) en babyvoetjes (LR0305) op het vierkant. 
Aan de beide zijden pockets gemaakt waar labels (CR1352) in zitten met teksten (CS0891 en CS0922) erop. Op de pockets rijdt een treintje (LR0308).
De kaart afgewerkt met een strik van tule en geruit lint met een rammelaartje (LR0307) eraan.

Een fijn weekend!


De producten die ik heb gebruikt, zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeeldingen te klikken, kom je direct bij het betreffende product.

Scrappapier Maja Design - Vintage Romance - Deep love  Craftable Marianne Design - Labels Basic Shape   Marianne Design - Craftable Ribbon Square  MD Creatable - Rattle  MD Creatable - Train   Marianne Design - Creatable - Flower Doily LR0388  Marianne Design - Creatable - Build a rose  Vivant - Koord Katoen fijn - lichtblauw

4 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

mooiii
Gr Karin

Rimmie zei

Heel mooi kaartje Tineke!!!
Het is een prachtig geheel geworden in een zacht blauwe kleur!

Groetjes

Rimmie

Jenine zei

Hij is echt prachtig Tineke :)

Jenine zei

Hij is echt prachtig Tineke :)