Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 25 juli 2016

For You!!

Studio Light heeft deze maand voor het eerst stansmallen uitgebracht, en ow wat zijn ze gaaf!! Ik ben er ook lekker mee aan de slag gegaan. 

De papierlijn die ik voor deze kaart heb gebruikt is de Easter Greetings van Pion Design.Rondom de kaart heb ik de nieuwe border gebruikt. Op de blaadjes heb ik wat dauwdruppels gemaakt, hiervoor heb ik de Dimensional Magic gebruikt.


Studio Light - Stansmal - Beautiful Flowers - nr 6   Studio Light - Stansmal - Beautiful Flowers - nr 2

Ook heb ik de prachige hoekmal gebruikt. Ik heb deze alleen op de punten vastgeplakt waar de vlinders zitten, verder heb ik de swirl gewoon lekker "losjes" gelaten. Ook heb ik nog een losse vlinderstans gebruikt.

Achter het afdrukje heb ik nog wat ribbelkarton van Joy! Crafts verwerkt. De puzzelstukjes zijn van Dutch Doobadoo, hierop heb ik met Label Stickers van Tim Holtz een tekst op geplakt.Het afdrukje heb ik ingekleurd met de Molotow Aqua Twin markers. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:

* Huid: 003 Orange, 008 Pink, 019 Brown
* Jurk: 008 Pink
* Roesjes/sokjes: 016 Yellow Green
* Haren/Schoenen: 019 Brown
* Schaduw: 022 Deep Black

Voor de roos heb ik 008 Pink en 022 Deep Black gemengd. Voor de takjes van de roos heb ik 016 Yellow Green met 019 Brown gemengd.

Op de roesjes van het jurkje en op de roos heb ik nog wat glitters gedaan. Hiervoor heb ik de Wink of Stella - Clear gebruikt.

Molotow - Aqua Twin Marker - Compleet set (24 kleuren)


Rondom het afdrukje heb ik nog wat Fran-táge Shabby White gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren.

Ik wens je nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor je bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Studio Light - Stansmal - Beautiful Flowers - nr 1 Studio Light - Stansmal - Beautiful Flowers - nr 6 Studio Light - Stansmal - Beautiful Flowers - nr 2 Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn Stampendous Fran-táge - Shabby Embossing Enamel - White ModPodge - Dimensional Magic Brushpen - Wink of Stella - Glitter Clear Scrappapier PION Design - Easter Greetings - Cherry Blossom Scrappapier PION Design - Easter Greetings - Lily of the Valley Scrappapier PION Design - Easter Greetings - Pink ornament   Tim Holtz - Idea-Ology - Label LettersDutch Doobadoo - Softboard Art A5 - Puzzle Sharpie - Extra Fine Point Poster Paint Marker - White