Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 13 juli 2016

Summer at the Beach

Deze keer heb ik voor de basis van de kaart een Luxe Wenskaarten blok van Studio Light gebruikt, de Summer at the Beach. In dit blok zitten 6 aparte modellen kaarten en daarbij ook de plaatjes om de kaart verder te decoreren.

Ik heb voor de afwerking / eigen draai nog wat stansmallen van Sizzix er aan toegevoegd.Stansblok Studio Light - Luxe Wenskaarten - Summer at the Beach  Stansmal Sizzix - Thinlits - ShipmatesAan de zijkanten heb ik een randmal gebruikt, deze komt uit het set "Hello Doilie". Deze randen blijven vast aan het papier zitten.

De leuke boot en het stuurwiel zijn ook stansjes van Sizzix, de Shipmates. De zeilen van het schip heb ik in een andere kleur er bovenop geplakt zodat het net iets speelser wordt.


Het anker komt ook uit het setje Shipmates. Daarachter zie je nog de Scribbles & Splats, deze blijf ik ook echt super leuk vinden.

Nog een klein stukje visnet op de kaart geplakt... en verder zit alles wat ik gebruikt heb in het stansblok.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


Stansblok Studio Light - Luxe Wenskaarten - Summer at the Beach Sizzix - Framelits Die Set - Thinlints Scribbles & Splat  Sizzix - Thinlits Die Set - Hello Doily Stansmal Sizzix - Thinlits - Shipmates Klosje jute touw 25 gr. Prima Marketing Distress tool 

4 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

mooiiiii
Gr Karin

Cobie zei

Prachtige kaart!
Groetjes Cobie

LaPiep zei

Erg mooi!
Groetjes, Mariska

Joke ten Voorde zei

Prachtig.....super leuk geheel zeg.
Groetjes Joke