Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 14 november 2017

IJskoude wintergroetjes

Wat is de nieuwe serie "Joyous Winterdays" van Maja Design weer schitterend!
Het matcht zo mooi met een knipvel van Marianne Design.
Ik heb er een winterkaartje mee gemaakt.


De basis van de kaart is gemaakt met shape art Frames label 2. Deze heb ik overgetekend op rood en wit karton en op het designpapier "Joyous Winterdays" van Maja Design. Overdwars heb ik nog een strook uit het designpapier gesneden met een strookje van de onderkant van het designpapier. 
Langs het rode karton en designpapier heb ik witte gesso gesmeerd.
Het ovaal gestanst uit wit karton, afbeelding erachter en gemat op ijsblauw karton.
Op de boog van Petra van Dam, die uit zilverkarton is gestanst, zit een bloementoef van een kerstster van wit karton en vellum en dennengroen. De kern van de bloem is gemaakt van snow paper en afgewerkt met een rode plakparel.
Bij de strik van tule en seambinding zitten 2 banners waar een tekst op is gestempeld.
De banners en dennengroen is bewerkt met snowtex.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op het product plaatje te klikken, komt u direct bij het betreffende product in de webshop:

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames label 2  Maja Design - Monochromes - Joyous Winterdays - Dusty Teal  Scrappapier Maja Design - Joyous Winterday - Cheerful  Marianne Design - Knipvel Forest Animals Squirrel  Marianne Design - Creatable - Petra`s Poinsettia`s  Marianne Design - Creatable - Petra`s Flower Bowl  Marianne Design - Creatable - Petra`s Larix  Marianne Design - Creatable - Petra`s Ovals & Corners    MD - Snow Paper A5  Marianne Design - Paper Silver A5  Vellum A4 - wit - pak 5 vel   DecoArt - Snow Tex - 4oz  Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml  

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooie winterkaart! Groetjes Betha