Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 11 februari 2020

ELIZABETH CRAFT DESIGNS | Art Journal Specials!

ART JOURNAL SPECIALS 


Vorige maand waren Charlene en ik te vinden op de CreativeWorld. Een mega grote beurs waar ontzettend veel bedrijven hun nieuwe producten ten toon stelden. Wij stonden in de stand van Elizabeth Craft Designs en tegenover ons stond Derwent. Met hun fantastisch mooie producten, en nieuwe producten waar wij gewoon een doosje van kregen, onze dag kon niet meer stuk! Maar ook StudioLight was er, waar de leukste Marlene met haar nieuwe producten demo’s verzorgde, Escoda brushes die veel te mooie en te fijne penselen in het assortiment heeft. Vaessen stond er en Gelli Arts met Marsha Valk. 

Wij stonden, zoals hierboven al stond in de stand van Elizabeth Craft Designs. Los van dat dit natuurlijk een geweldig leuke stand is was het niet helemaal zonder reden dat wij daar te vinden waren. Samen met Charlene presenteerden wij onze nieuwe Art Journal Specials lijn! En die werd vol enthousiasme ontvangen, zo ongelofelijk trots. Elsina kwam spontaan (voor mij dan) op zaterdag een kijkje bij ons nemen en Dyan Reaveley op de zondag, natuurlijk vereeuwigden wij dit met een foto: 
   

Maar jullie zijn natuurlijk reuze nieuwsgierig wat wij dan hebben ontworpen en wat je in die nieuwe lijn gaat vinden. Stempels (ook van meisjes, jeeej!), stencils, stansen en papier! Hieronder zal ik wat projecten delen waarbij ik de producten al heb gebruikt. Waarschijnlijk ga je de lijn vanaf eind februari bij HobbyVision in de (web)winkel vinden om te gaan bestellen! 

  
  

Ik hoop dat ik je weer kon inspireren en aanmoedigen om heerlijk zelf aan te slag te kunnen gaan. đź’™