Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 10 februari 2020

Thanks

Hallo allemaal

Deze keer laat ik jullie een creatie zien die ik heb gemaakt met de Ticketmal van Dutch Doobadoo. Deze heb ik al vaker gebruikt en is echt superleuk om mee te werken.



De mal heb ik op paars cardstock overgenomen en uitgeknipt. Daarna de randen met gesso wit gemaakt. Het designpapier is van Crafter's Companion, Vintage Lace, ook hiervan zijn de randen wit gemaakt met gesso. Het designpapier is van zichzelf al zo mooi dat het weinig versiering nodig heeft.





Op de voorkant zit een mooie bloem gestansd uit vellum en op kleurgebracht met wax.  Nicole Dieltjes heeft hiervan een foto-tutorial op Facebook gezet. 





Door heel het boekje heen zitten plaatjes die komen uit het paperpad van Studio Light. Van de plaatjes zijn de randjes een beetje paars gemaakt met distress oxide.


De kleuren van het paperpad en het design papier passen heel erg goed bij elkaar. Zo zie je dat je alles door elkaar kunt gebruiken.


Op deze pagina een paar swirls uit paars cardstock gestansd.



Op de laatste pagina heb ik achter de fiets een stansmal van Noor! Design gebruikt. Dit is maar een klein gedeelte van de mal, er zitten veel meer stanzen in deze set.



Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Bedankt voor het langskomen elke keer.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


Noor! Design - Blauwe mal - Valerie frame Studio Light - Paperpad A5 - Classic Pastel 131  Crafter's Companion - Vintage Lace Collection - Paperpad 6" x 6" Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Ticket A4  CraftEmotions - Stansmal - Lelie 3D  Distress Oxides Ink Pad - Dusty Concord COOSA Crafts - Gilding Wax - Jewel Green Jade COOSA Crafts - Gilding Wax - Metal Lila