Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 22 augustus 2022

Een vrolijke opkikker

 Hallo allemaal,

De pleister van Dutch Doobadoo is weer heel erg goed te combineren met de mallen en designpapier van Marianne Design. Een opkikker is natuurlijk altijd leuk om te krijgen en een zelfgemaakte is natuurlijk extra leuk. Misschien heb je nog kaasdoek liggen of zelfs echt verbandgaas: ik heb een stukje kaasdoek achter de pleister verwerkt als extra detail. De kikkers van Marleen springen vrolijk tussen de lelies rond op de kaart en eentje komt even over het randje gluren. Op de achterkant van het designpapier zit een bijpassende effenkleur: hiermee heb ik de lelie gemaakt, zodat die goed matcht met het printje op de achtergrond.


Heb je ook een schroefpons? Zo niet, zeker een aanrader! Zelf houd ik niet van ongelijke of hoekige zelf gesneden of geknipte rondjes. Daarom heb ik de pleistermal op het papier gelegd en vastgeplakt met tape van Marianne Design. Vervolgens ben ik met de schroefpons door de gaatjes van de pleister gegaan en het resultaat zie je op de foto met de kaart: even grote rondjes netjes op een rij.

Kikkers houden van water en om je kaart wat echter te laten lijken, kun je met glossy accentjes druppeltjes water op je bloemen maken. Even laten drogen en ze worden mooie, glanzende bolletjes, die net op echte waterdruppels lijken.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg leuk! Groetjes Betha

Wilma zei

Wat 'n gave kaart Lisanne! Mooie opkikker en wat is die pleistet een leuk sjabloon! Een gaatjespons heb ik al en die is inderdaad fijn in gebruik.
Fijne dag vandaag.
GROET, Wilma