Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 1 augustus 2022

Talk to you


 Hallo allemaal, 

Deze kaart maakte ik naar aanleiding van de challenge om een kaart voor een man te maken. Toen ik deze stempel zag was ik er gelijk weg van.


Ik heb de afbeelding twee keer gestempeld, een keer op de ondergrond en een keer op een los papiertje. Deze laatste afdruk heb ik ingekleurd met de luminance potloden.

Mijn ondergrond is natuurlijk weer een gel print uit mijn voorraad. Hier kan je zien dat ik de stempel daarop heb gestempeld en met distress crayons ook gelijk van schaduw heb aangebracht. Het voordeel hiervan is dat je lekker allerlei dingen op je ondergrond toe kan voegen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je per ongeluk je afdruk raakt.


Uit de Phone Booth Kit van elizabeth craft heb ik de telefoon hoorn en het snoer gestanst en over de afbeelding geplakt.

Als laatste een quote op internet opgezocht, uitgetypt en na een beetje schuiven voor een goede plek deze ook opgeplakt. 

Ik ben blij met het resultaat, voor mannen is het toch altijd wat lastig om iets te verzinnen. Hier onder plaats ik de linkjes naar de producten die ik heb gebruikt. Fijne dag, groetjes Mirjam.


 
 

 


2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Wilma zei

Prachtige kaart, mooie stempel en erg mooi ingekleurd! Heel gaaf resultaat, ook weer iets geleerd om alvast 'voor te stempelen'! 🙂
GROET, Wilma.