Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 25 augustus 2023

Collage bladzijden in mijn journal





Hoi,

Als ik iets leuk vind om te doen is het collages maken. Dat kan heel groot, maar ook op kleinere schaal. Deze bladzijden maakte ik in mijn TN XL:




Ik heb een heleboel detailfoto's gemaakt, die laat ik eerst wel even zien:










Zo, dat was een hele berg foto's. Misschien heb je het al gezien, ik heb gewerkt met allerlei artikelen van 49 and Market (als je op het gekleurde woord klikt ga je naar de website):

Verder heb ik de diaframes van Tim Holtz gebruikt, deze vind je in de Specimen Set Je kunt deze frame dubbelvouwen en natuurlijk bewerken zoals je wilt. Of je stanst ze uit designpapier, de keuze is aan jou. Ik heb deze twee frames gekleurd met Distress inkt Tea Dye en ik heb gestempeld met diverse stempels die ik in huis heb. Ik heb er een foto bij gedaan uit de Vintage Photo Strips van Tim Holtz.



De volgende twee heb ik eerst gekleurd met Distress inkten en vervolgens door een embossingfolder gehaald. De Cracked Leather folder is bijvoorbeeld heel geschikt of anders de Typewriter.




Afijn, je kunt met die collage bladzijden oneindig aan de gang gaan! Ik neem soms even afstand en kom later kijken of ik wel of niet iets wil toevoegen.

Mocht je zoiets gaan maken, veel plezier!

Liefs, Reanna