Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 18 augustus 2023

Summer fun 3 van Carla creaties

 Summer fun 3 

Van Carla Creaties.


Hoi allemaal!
Deze keer met de leuke stempels van Carla creaties aan de slag gegaan. Nu het nog zomer is moeten we er alles uithalen. 


Met deze leuke artikelen wilde ik aan de slag. Maar in plaats van de borders met de golven heb ik toch weer veranderd naar de grasrandjes. Zo zie je maar alles kan gaande weg veranderen.


Hier was ik de cavia nog aan het inkleuren met Copic markers. Het is de summer fun 3 waar deze leukerd in zit. Met deze foto wilde ik aantonen dat er soms heel andere kleuren gebruikt worden dan je zou denken. Als je kleurt met Copic markers speel ermee combineer de niet voor de hand liggende kleuren, soms sta je versteld wat het opbrengt.


Als je deze stansmal van Craftlab in je bezit hebt of misschien staat hij op je verlanglijstje, dan zul je merken na het uitstansen hij een kleine border uitstanst nu deze wil ik als volledig gebruiken dus deze word met dubbelzijdig tape aan elkaar gezet.


Daarna het stencil aan de achterkant van de kaart vastgemaakt met mallen tape zo kun je deze makkelijk verwijderen. Het stencil is van Sweet stories de sunray. De inkt breng je het best aan met de lijnen mee als je ronddraaiende bewegingen maakt zul je merken dat je vrij makkelijk inkt onder het stencil hebt.
De inkt is van Distress de squeezed lemonade.


Daarna nog een tweede laagje aangebracht met Wild honey. Langs boven wat meer en uitblenden naar beneden. Daarna kun je het stencil verwijderen. Je zult merken dat er een groot verschil is tussen het wit waar je stencil heeft gelegen en het gekleurde gedeelte. Ikzelf breng dan nog een licht laagje Squeezed lemonade aan zodat het wat minder sterk is . Dat hoef je niet te doen, doe wat jijzelf mooi vind.


De grasrandjes uitgestanst met de borders van Craftlab en op kleur gebracht met Distress inkt. De kleurtjes zijn Shabby shutters en Peeled paint.


Daarna alles samenbrengen en natuurlijk spetteren met Posca pen. De bloemetjes en de rups komen ook van een stempelset van Carla creaties dat is de Bugs 1. Vond deze er wel grappig bij. Ik hoop jullie geïnspireerd te hebben met deze leuke stempels.
Veel knutselplezier!

Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.

CraftEmotions Clearstamps A6 - Carla Creaties - Guinea Pig 6 Studio Light - Sweet Stories Summer - Mask Stencil - Sunray Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Cutting Die - Borderz Grass Studio Light - Friendz - Essentials - Creative Craftlab - Cutting Die - Slim Line Crafter’s Companion - White Multi-Purpose Stamp Cardstock - A4 / 60 vel 




Distress Inkt - Mini - Wild Honey Distress Inkt - Mini - Squeezed Lemonade Distress Inkt - Mini - Peeled Paint Distress Inkt - Mini - Shabby ShuttersPosca Verfmarker - Brush Penseel stift - WitScor-Tape - 1/4"X27yd (6mm tape)

1 opmerking: