Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 7 oktober 2023

Demodag 7 okt

Demodag in Rijssen 7 okt 2023

Achter de schermen werken we al weken aan deze dag, de laatste dagen nog even de puntjes op de i en uitkijken naar de grote dag. Wie gaan we vandaag allemaal zien in de winkel?
Zelf hoop ik ook weer aanwezig te zijn met een demo, ik ben er wellicht van 10.30 - 12.30 uur. De rest van de dag zullen mijn voorbeelden uiteraard wel gewoon in de winkel te zien zijn.
Sinds kort ligt de allernieuwste Jenine’s Mindful Art collectie - Vintage Christmas in de winkel. Een prachtige lijn met mooie blauwe, bruine en beige tinten waar je de mooiste kerstcreaties mee kunt maken. Een uitgebreide collectie die geschikt is voor het maken van mooie vintage kaarten, stempelkaarten, planner pagina’s, home decoration en nog veel meer. Ik hoop jullie zaterdag door middel van veel voorbeelden een goede indruk te geven van deze collectie.
Wat ik precies ga doen tijdens de demo weet ik nog niet, wellicht ga ik even lekker aan de slag met de stempels en de mask stencils om daar wat diverse mogelijkheden mee uit te werken.
Kom jij gezellig kijken? Lijkt me leuk om jouw weer te mogen inspireren.
Groetjes, Jenine


HobbyVision: Bouwstraat 34, Rijssen
[aan de achterkant van de Hema]






 

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Mooi en veel plezier vandaag! Groetjes Betha