Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 10 oktober 2023

Winterkaartje met Marianne Design

 Winterkaartje.

Met Marianne Design.



Hoi allemaal!
Deze keer een kerst-en of winterkaartje. Met de Snoesjes had ik nog nooit gewerkt, maar deze kon ik echt niet weerstaan. Ze zijn echt super schattig en bijzonder mooi van kleur. De bedoeling was dat er gewone kaartjes en shaker kaartjes gingen gemaakt worden. Ook allemaal op A6 Formaat en ze moeten allemaal in de bijpassende envelop kunnen verstuurd worden. Vind het belangrijk dat het niet altijd heel uitgebreide kaarten worden gemaakt, zo is er ook voor iedereen wat wils.



Deze heb ik 2x dus alles uitgeknipt. Ik heb wel de shaker blisters van Marianne Design maar geen stansmal voor de shaker.



Voor de vierkante plaatjes en de blisters heb ik de stans mal van Craftlab gebruikt. De Nested squares daar zitten verschillende maten ik die perfect pasten op de blisters.



Voor de ronde plaatjes en blisters heb ik de stans mal van Craftlab gebruikt de Nested circle. Daar zitten ook verschillende maten in en deze pasten ook perfect.


Als basis heb ik de stansmal van Creaties gebruikt deze word helers niet meer gemaakt maar is een formatie kleiner dan een A6 formaat. Elke rechthoekige stans werkt voor dit kaartje.



Zoals ik altijd doe is alles eerst stansen dat ik denk nodig te hebben. Heel veel kerstrozen gestanst van Marianne Design. De stans van Winter heb ik uiteindelijk niet gebruikt maar deze gaat in een doosje klaar voor gebruik. Alles gestanst uit wit cardstock zodat ik ze een bijpassend kleur kan geven.



De kleurtjes Distress inkt die ik heb gebruikt zijn: Stormy sky, Shaded lilac en Chipped sapphire.



Dan het leuke gedeelte alles in elkaar zetten. De glitter op de bloemen die ik heb gebruikt is van EDC Cool diamond dat is een super fijne glitter.


Sommige plaatjes zijn met shaker andere niet zo is er voor ieder wat wils. In de blisters heb ik ijskristal gebruikt en micro beads in het wit.



Op de basis heb ik nog wat gespetterd met dezelfde kleuren blauw die gebruikt zijn voor de bloemen in te kleuren. De tekststempel is van Craftlab, dit kaartje kan voor kerst of als winterkaartje gebruikt worden.
Hieronder nog wat foto's voor inspiratie.





Het is toch gelukt om kaartjes in A6 formaat te maken en ze in de envelop te krijgen dat was voor mezelf het doel dus bij deze geslaagd!

Hopelijk vinden jullie deze ook zo leuk en gaan jullie er ook mee aan de slag!
Veel knutselplezier!

Marianne Design - Knipvellen Hetty's Snoesjes - Sneeuwpret  Marianne Design - Creatable - Anja's Poinsettia Studio Light - Creative Craftlab Juli - Essentials - Cutting Die - Nested Squares Studio Light - Creative Craftlab - Friendz - Clear Stamp - Christmas Marianne Design - Shaker Windows - Vierkant 9 cm - 4mm (10 st)Marianne Design - Shaker Windows - Rond 9 cm - 4mm (10 st ) Marianne Design Creatables - Ronde doos & bloemStansmallen - Carlijn Design - Cirkels 2Crealies - Crea-Nest-Lies XXL - no. 127 Cirkels ruwe randen en stiklijn Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - 36 Double Stitch Line Elizabeth Craft Design - Silk Microfine Glitter - White 604 Dress My Craft - Flower Pearls - Snow White Viva Decor - Eiskristall - 150 gram Art Glitter Glue - Dries Clear Adhesive 2oz/ 60ml JeJe Produkts - Super Strong Tape - Easy Tear 3mm