Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 8 februari 2016

Mattie's Mooiste

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien met een knipvel van Mattie MB0158. Ik ben altijd al een enorm grote fan geweest van de knipvellen van Mattie.

Deze nieuwe ook, die kleuren zijn toch echt prachtig? Ik heb deze gecombineerd met het nieuwe Designpapier van Pion Design - Easter Greetings - Violet Field.Knipvel Marianne Design - Mattie`s Mooiste - swans


Ook heb ik de nieuwe designfolder Pearls DF3424 van Marianne Design gebruikt. Deze heb ik geëmbost op het Metallic wit kaartkarton van Joy! Crafts. Dit heeft een prachtige parelmoer glans.
Achter het knipvel heb ik de nieuwe Doily Creatable LR0397 van Marianne Design gebruikt. Deze heb ik in 2 delen geknipt en achter het knipvel verwerkt.

Marianne Design - Design folder - Pearls Marianne Design - Creatable - Doily star


Achter de bloementoef heb ik de Creatable Vintage Swirls LR0271 verwerkt. De randmal is ook een Creatable van Marianne Design.

Ik hoop dat ik jullie met dit voorjaarskaartje kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Scrappapier PION Design - Easter Greetings - Violet Field MD Creatables - Anja`s Vintage Swirls Sneeuwbolletjes VersaMagic - Spring Pansy  Joy! Crafts - Cardstock 15 x 30 cm - Metallic Wit

5 opmerkingen:

ada zei

Prachtige opgebouwde kaart, super leuk, GROETJES ADA

Joke ten Voorde zei

Wat een plaatje om naar te kijken Jenine, prachtig van kleur en van wat heb je een mooie materialen hiervoor gebruikt. Schitterend geheel.
groetjes Joke

ellyscard creatief zei

Wat een schitterende creatie.

KarinsArtScrap zei

heel erg mooiiiiii
Gr Karin

Jenine zei

Dank jullie wel allemaal :)