Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 10 februari 2016

Demodag zaterdag 13 februari - Miranda van Corbach (Gelli Arts / Gelli Plate)

Vandaag maken wij nog iemand bekend op ons blog, want de demodag komt steeds dichter bij en we hebben nog een paar mensen die we ook graag voor willen stellen :-)

Miranda van Corbach komt ook zaterdag naar ons jubileumfeestje en zal jullie laten zien hoe je eenvoudig met de Gelli Plate een prachtige achtergrond kan maken. Ze heeft alvast een paar voorbeelden voor jullie: 
Miranda zal werken met de Mask stencils van Dutch Doobadoo en de Studio Acrylics verf van Creall.

Gelli Printing Plates - 12.7x17.78cm Creall verf - Studio Acrylics - Wit


Miranda wil zichzelf ook nog even voorstellen:
“De Gelliplate is een ontzettend leuk en veelzijdig ‘gereedschap’ om in korte tijd creatieve resultaten mee te bereiken. In Nederland wordt de Gelliplate dan ook steeds bekender. Ik geef je graag een demonstratie van de mogelijkheden en beantwoord met plezier jouw vragen. Wil je zelf aan de slag? Geef je dan op voor een workshop, voor Basistechnieken of Meer Technieken!”

Zaterdag zal Miranda jullie meer vertellen over deze workshops en over de tijden. Ook kan je je aanstaande zaterdag gelijk inschrijven voor deze workshops.

Nieuwsgierig geworden naar de Gelli Plate? Kom dan zaterdag kijken en laat je verrassen door Miranda.