Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 10 februari 2016

Demodag zaterdag 13 februari / Femmy Meijberg (Precious Marieke lijn)

Vandaag willen we jullie weer kennis laten maken met 1 van de demonstratrices. Aanstaande zaterdag zal ook Femmy Meijberg bij ons aanwezig zijn om een demo te gaan verzorgen met de lijnen van Find it Trading.
Femmy zal jullie voornamelijk de nieuwe Springtime lijn van Precious Marieke laten zien, maar er zullen ook wat oudere lijnen aan bod komen.
Hier alvast 1 kaart van Femmy:
Stansmal - Precious Marieke - Springtime - Sentiments  Stansmal - Precious Marieke - Springtime - Wishing Well Stansmal - Precious Marieke - Springtime - Gardening Tools  Stansmal - Precious Marieke - Springtime - Blossom Tree
Ook kan je bij Femmy Meijberg kijken hoe de Press Boss van Nellie Snellen werkt:
PressBoss Pro A4 incl. A5 rubber mat

Femmy heeft ook nog een klein stukje over zichzelf verteld:

Jaren geleden heb ik via Clubs (van het net) Jenine, Elsina en Wilma  leren kennen en ook meegemaakt dat de winkel gestart is. Als heel snel bleek het winkeltje te klein te zijn en werd gezocht naar een grotere locatie en dat is de prachtige locatie waar ze nu nog zitten. Het is een feestje om daar rond te lopen tussen al die prachtige hobbyspullen en ook demo’s te geven. Ook op de beurzen staan was geweldig om te doen, helaas kon ik dat niet meer combineren met mijn fulltime baan en de rugproblemen.
Ik kijk op deze jaren terug als een hele gezellige tijd super leuk om weer eens een demo te geven en weer vele bekenden te zien en het 10 jarig bestaan mee te vieren.


Wij vinden het ook onwijs leuk dat Femmy deze dag bij ons feestje is!!!
Komen jullie ook bij haar demo kijken?


Wat vinden jullie van het demo programma tot nu toe? 

Ik wens jullie nog een hele fijne dag. Vanmiddag zullen wij nog een demonstratrice bekend maken op ons blog.