Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 12 februari 2016

Demodag zaterdag 13 februari - Stempelen - Diny Sprakel en Annie Fransen

Vandaag, last but not least, sluiten wij het "aankondigingsrondje" met 2 toppers die ook zeer zeker niet mogen ontbreken op ons jubileumfeest. Ook Diny Sprakel en Annie Fransen horen bij ons feestje en zullen zich ook even voorstellen en vertellen wat ze gaan doen.

We hebben er een gezamenlijk bericht gemaakt, want dit duo is toch onafscheidelijk? ;-)Hallo 
Met heel plezier zijn Annie en ik al een tijdje bezig ons voor te bereiden op het feest bij HobbyVision. Zaterdag aanstaande vieren we samen met Jenine, Elsina, hun medewerkers en heel veel collega's van ons het 10 jarig bestaan van deze geweldige hobbyzaak. 

Annie en ik hopen heel van jullie aan hun tafel te mogen begroeten. Dit keer laten we niet alleen onze "kunstjes" zien, maar mogen jullie zelf ook met ons aan de slag. Een klein projectje met daarbij de nodige uitleg , gaan we samen met jullie maken. We zullen ook voorbeelden van onze laatste werkstukken meebrengen. Annie heeft een mooi werkstuk met stempels van Studio Light bedacht, ze laat ook het maskeren van stempels zien. 
Ik, Diny, zal jullie met Copics mooie achtergronden leren maken en daarop dan met stempels van Katzelkraft aan de slag laten gaan.  We hebben een primeur van twee nieuwe stempelsheets, ik zie ze zelf ook zaterdag voor het eerst. 
Onze tassen staan gepakt, de auto staat in de startblokken met neus richting Rijssen, dus dat zit wel goed. 

Tot zaterdag, groet Diny Sprakel 


Hier wat voorbeelden van Diny:

 

Deze zijn toch super gaaf? Deze achtergronden zijn met de Copics en de Activator gemaakt, Weet je nog niet hoe dat werkt? Schuif dan zaterdag bij Diny aan het probeer het zelf!

Annie gaat aan de slag met de stempels van Studio Light en laat jullie het maskeren zien. Hierbij laat ze ook het ideale Masking Paper van Inkadinkado zien.

 Inkadinkado - Stamping Masking Paper

Nieuwsgierig geworden hoe dat werkt? Schuif dan gezellig aan bij Annie.

Dit was ons laatste voorstelbericht. Vandaag zetten wij de allerlaatste puntjes op de i, we hopen velen van jullie morgen te mogen begroeten tijdens ons feestje.


Geen opmerkingen: