Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 28 mei 2014

Forever Love

Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om een kaart te plaatsen. Ik ben deze keer aan de slag gegaan met de nieuwe Shape Art 470.713.109 van Dutch Doobadoo die vanaf vandaag in de winkel ligt. De Shape Art heb ik op het papier gelegd, met potlood omgetrokken en daarna uitgeknipt. De grootste maat uit wit Bazill Cardstock en daarna 2x een maat kleiner uit designpapier (Noor! Design). De randen bewerkt met bruine distress inkt. en het papier in lagen op elkaar geplakt.

De stempel is van Wild Rose en ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. Wat is dit toch een fijne verf om mee te kleuren. Aanstaande zaterdag geeft Jenine een workshop Inkleuren met l'Aquarelle van Sennelier. Wil je dit graag leren?
Geef je dan snel op via info@hobbyvision.nl of bel 0548-515883.
De kosten incl lunch is € 24.95


In het midden heb ik een strook groen designpapier (van Noor! Design) geplakt. Hier heb ik aan de bovenkant de Paper Art Borders 472.948.020 geplakt. En weet je, ze zijn zo leuk en handig. Verschillende randjes kant en klaar op 1 vel.

Bovenop de groene strook papier heb ik de Rozen rand van Noor! Design geplakt en aan beide kanten van de Shape Art de Rozen hoek van Noor! Design geplakt. Onder de stempel ook nog een mal van Noor! Design geplakt.

Onderaan de stempel heb ik bladeren mallen Vintage Flourishes Blad 1 en Kleine blaadjes gebruikt. De bloemetjes zijn gestanst uit de mal van MFT. Bij de bloemen en bladeren ook nog de Paper Art Bladeren 472.948.002 en Paper Art Flowers 472.948.021 van Dutch Doobadoo geplakt. En natuurlijk mocht ook de kant-en-klare Label Art 474.007.003 niet ontbreken.  Ik hoop dat je de kaart leuk vindt en dat ik je heb kunnen inspireren. Ik wens je nog een fijne dag. Tot de volgende keer!

Liefs,
Monique
  

4 opmerkingen:

corryskaart zei

ziet er erg mooi en lief uit met die leuke vorm en gebruikte stansen
groetjes corry

KarinsArtScrap zei

heel erg lief en mooi.

gr karin

De hobby droom zei

Wat is dit een schitterend kaartje zeg! Wij zijn er weg van :)

Lieve groetjes

Sylvia zei

Super leuke kaart en wat een lief stempeltje.

Groetjes Sylvia