Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 10 mei 2014

Gefeliciteerd met je verjaardag

Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om een kaart te plaatsen. Ik heb een verjaardagskaart gemaakt.Als basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art 470.713.102 gebruikt. Hiervan heb ik de 3 grootste maten gebruikt. De grootste maat heb ik omgetrokken op cremekleurig Bazill Cardstock papier en daarna uitgeknipt. Een maat kleiner uit bruine cardstock en nog een maat kleiner uit designpapier Maja Design Sofiero-Princess Margareta's Garden. De randen heb ik bruin gemaakt met Distress inkt Vintage Photo.

Daarna heb ik de Shape Art mal 470.713.100 gebruikt. Ik heb 2x de 2 kleinste maten omgetrokken en uitgeknipt. 2 x de kleinste maat uit designpapier Maja Design Sofiero en 2 x 1 maatje groter uit Joy kraftpapier. De randen bruin gemaakt en het designpapier en kraft papier op elkaar geplakt. Dit doe je nog een keer zodat je 2 stuks hiervan hebt. Daarna van dezelfde shape Art 2 opeenvolgende maten omgetrokken en uitgeknipt uit kraftpapier en aquarelpapier. Deze is wel een groter formaat dan de vorige 2. De stempel met Archival sepia gestempeld en ingekleurd met l'aquarelle van Sennelier op het aquarelle papier van Cotman. Ik heb de 2 kleinste stukjes links en rechts op de basis geplakt (een beetje schuin) en in het midden de stempelafdruk. Voordat ik het ingekleurde plaatje erop plak (met 3d foamblokje eronder zodat deze iets hoger ligt), heb ik eerst een kantje over de gehele lengte eronder geplakt.

Linksboven onder de stempel heb ik een harten Magnolia label geplakt. Deze is uit het imitatie leather orange 456.070.024 van Dutch Doobadoo gestanst. Zo leuk materiaal en op veel manieren te gebruiken.

Rechts nog de Noor!Design blauwe Cirkel mal 6002/0303 geplakt. Hierop stempel van Noor!Design gestempeld met Versamark. Embossingpoeder Zing! Metallic Copper erover gestrooid en verhit met de heattool. Linksonder nog de Noor! Design mal Rozen hoek geplakt. Bovenaan de Shape Art mal 470.713.102 heb ik nog een blauwe Noor!Design randmal Franse Lelie 6002/0291 geplakt. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
Monique

4 opmerkingen:

Liefs Ineke zei

Prachtig gedaan weer Monique.

Liefs Ineke

esmee zei

een schitterend kaartje

Natasja's Kaarten zei

Wat een prachtig kaartje!

Groetjes, Natasja

Made by Janet zei

Mooie kaart monique !!!