Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 24 mei 2014

Veel liefs!
Deze Dutch doobadoo envelop mal rechthoek lang 470.713.004  blijft wel gaaf om mee te werken.. Vooral omdat je er een tag in kan doen, om bijvoorbeeld een kadokaart te geven of een een dagje uit.

Het papier en het plaatje is van een oudere lijn van Pion maar ik weet dat Jenine de allernieuwste al besteld heeft dus hou de webwinkel in de gaten..want oo die is ook weer zo mooi!
Ik heb bovenin een stukje soft board honingraad geplakt wat ik een beetje bekliederd heb met gesso. Net als de hartjes 472.309.003  en de pijlen 472.309.002  trouwens.Aan de zijkant heb ik de notebookrand 6002/0259  geplakt.
Ik heb de ronde vlinderstans 6002/0322 uit wit cardstock gestanst en  daarop 2 losse vlinders geplakt die uit het design papier gestanst zijn.  
De tekst komt van een tag sheet  van Dutch doobadoo.

De tag heb ik zelf gesneden en met restjes papier beplakt. De filmstrip 6002/0278  is ook met gesso behandeld net als de tekst en het stukje ribbelkarton 8089/0215 
Een stukje touw eromheen om het wat stoerder te laten lijken en een klein paperclipje aan de tekst geschoven.
Heel simpel en gemakkelijk om te maken maar de ontvangster van dit kleine projectje was er super blij mee!


Mochten jullie nog zin hebben in een leuke demo, ga dan even een kijkje nemen bij Jenine in de winkel. Ze demonstreert daar samen met collega Corina de nieuwste Noor! en Joy! artikelen!

Liefs Tiets xx

3 opmerkingen:

roelie zei

wauw prachtig tiets

KarinsArtScrap zei

heel erg mooi.

gr karin

karinshobby zei

Leuk!!! Ik hou wel van deze kleurcombi :)))
Groetjes Karin