Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 24 november 2014

Vierdelige Easel kaart

Een paar weken geleden gaf ik een workshop PanPastel in Asten, daar zag ik een erg leuke kaart staan. Van de lieve maakster van dit kaartje kreeg ik het patroon mee. Het is een vierdelige easel kaart, ik had deze nog niet eerder gezien en durf niet te vertellen wie de bedenker is van dit patroontje. Als je dit weet laat het dan even achter in een reactie dan kan ik verwijzen naar de bedenker. Ik wist gelijk dat ik deze wilde gaan maken met de prachtige Scandinavian winterlijn van Studio Light. 


Je gebruikt een kaart van 15 cm x 15 cm. Dit kan dubbelzijdig maar omdat de kaart staat kan het ook zeker enkelzijdig zijn. Je snijdt vier stroken van 7 cm x 14 cm  en vier kaartjes van 7 cm x 7 cm. Ik heb dit gesneden uit Kraft Cardstock in de kleur krijtwit. Verkrijgbaar in 30,5 x 30,5 maar ook in A4 formaat. 


De langwerpige kaartjes dubbel vouwen en weer open. In het onderste gedeelte een diagonale vouw maken van linksonder naar rechtsboven. 


Kies scrappapier uit naar keuze. Beplak alle vlakken en zorg ervoor als je de kaart in elkaar lijmt dat je ze allemaal dezelfde kant op draait (met de klok mee) zodat ze kunnen staan.


Mijn bedoeling was dat de kaart stevig kon blijven staan en dat je deze ook weer goed dicht kunt vouwen om te versturen, Om die reden heb ik verder geen versieringen gebruikt. Maar zeg nou zelf dat heeft dit prachtige papier toch ook helemaal niet nodig!
Zo'n kaart kun je met kerst toch hartstikke leuk op je dressoir/kast zetten en er dan wat leuke kerstversieringen bij leggen om er echt een feestelijk geheel van te maken.


Even een kijkje van bovenaf. 


Om het alvast een klein beetje feestelijk te maken kun je er een elektrisch theelichtje in plaatsen. 

Gebruikt heb ik:


Graag wens ik jullie allemaal een fijne dag en tot de volgende blogpost.

Liefs,
Yvonne 

4 opmerkingen:

lenywim35 zei

Prachtig gedaan. Is een perfecte blikvanger. gr leny w

corryskaart zei

prachtig gemaakt en deze easel heb ik ooit gemaakt bij het creatieve handje in ijsselstein, dus was bekend met dit model!!
grt corry

Unknown zei

hele mooie kaart is dit , toppie :)

Made by Janet zei

Wat mooi Yvonne !!