Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 22 januari 2015

Laughter

 Goedemorgen lieve luitjes,

Vandaag mijn allereerste DT-bijdrage hier.
Hopelijk kan ik jullie inspireren.

Ik heb een kaart gemaakt met een stempeltje van Nellie's Choice die zijn zoooo schattig!! 
Dit is Sweet Elin Speel met me SWE005. Ik heb haar ingekleurd met mijn Sennelier. 


De kleuren die ik gebruikt heb:
Huid 252 + 635 gemengd
Haren 252 + 205 gemengd en een beetje 566
Jurkje 619 + 112 gemengd
Alle diepere schaduwen aangezet met 755

Voor de basis van de kaart heb ik Krijtwitte Kraft van CraftEmotions gebruikt. Hier heb ik de Dutch Doobadoo Shape Artmal opgelegd, omgetrokken en daarna uitgeknipt. De bloem achter het afdrukje is een stansmal van Nellie's Choice, Happy Stictches Die bloem HSD003. Het Designpapier is van CraftEmotions en heet High Tea Rose.
Het kop en schoteltje en de cupcakejes heb ik uit het DP geknipt. 
Het witte lijstje en vlinder, van Martha Stewart, heb ik gemaakt met de Do & Dry lichtgewichtklei van Creall. Het woordje Laughter is een sticker.
De Swirls en groene blaadjes zijn DooHickeys van Magnolia. Verder roze crispylint van CraftEmotions en Stampendous Frantage Shabby White Embossing Enamel en natuurlijk bloemetjes gebruikt. Het rolroosje is van Marianne Design.
Alle randjes heb ik met Distress inkt, kleur Vintage Photo aangezet. De bloemetjes heb ik met Creall Gesso wit gemaakt. 

Dit lieve stempeltje, Sweet Elin Speel met me SWE005, en de "bloem"stansmal van Nellie's Choice, Happy Stictches Die bloem HSD003 staan niet in de webshop van HobbyVision, maar mocht je ze ook willen, stuur dan een mailtje naar HobbyVision en Jenine gaat het regelen voor je!!!

Gezellige dag!!!
Liefs,

Gebruikte materialen welke verkrijgbaar zijn bij HobbyVision. Klik op de afbeelding en je wordt meteen door gelinkt naar de webshop.


Dutch Doobadoo - Shape Art - Frames ornament ruit Plaid - Mod Podge High Temp Mod Melts - Milk White Stampendous Fran-táge - Shabby Embossing Enamel - WhiteCreall - Gesso Sennelier - l`Aquarelle set 24 halve napjes + penseel  Paperpad CraftEmotions - High Tea Rose A5 Distress inkt - Vintage photo WOC Flowers - Chrysanthemums - Pink/White MD Creatables - Chinese rose - LR0163 Kraft cardstock - krijtwit - 30,5 x 30,5 cm - pak á 20vl VersaMark Watermark Stamp Pad Ranger - Heat It Tool  Europese versie

5 opmerkingen:

Unknown zei

??????
?,????,????,??,???,???,??,???
???,???,????
??? ,??,???,?????,?
???,???,?,???,??,??????,???,???
?,???,???,???,????
??,??,???,?,?,??
??,????,???,??,??,?
???,??,????
?,???
??????

Unknown zei

De lezer die vraagtekens plaatst is ook weer actief!
Maar goed het is een super mooie kaart!

KarinsArtScrap zei

hele mooie kaart.
Gr Karin

lenywim35 zei

Schitterende kaart. En wat nu ook weer leuk is, ik zie je klei dingetjes, en weetje dat ik door de Kerstperiode, dat helemaal vergeten ben. Gauw weer te voorschijn halen. gr leny w

Caroline zei

Prachtig kaartje en super gekleurd!