Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 5 januari 2015

Workshop Daverende Doobadoo Dag - Paint Palette

Aanstaande vrijdag is het zover, onze eerste Daverende Doobadoo Dag. Achter de schermen zijn we hier al ontzettend druk voor geweest. In totaal is er een groep van 60 personen, dus het wordt echt volle bak. De hele groep zit vol. Vind het wel reuze spannend hoe het allemaal zal gaan lopen :-)

1 van de projecten die ze vrijdag gaan maken is dit MDF Paint Palette. Deze workshop zullen Annie Fransen en Diny Sprakel gaan geven.


Bij deze workshop ga je onder andere werken met de Structuurpasta van Dutch Doobadoo en 2 Mask Art stencils: De Fabric 470.715.007 en de Geomatric Tiles 470.715.035Ook de Softboard Art "Loose Bricks" 478.007.014 zijn verwerkt op dit project.
Ik heb bij dit project een foto gebruikt van mijn nichtje Lisa. Wil je ook een leuke foto verwerken op je project? Neem dan een klein fotootje mee op het formaat van ca 6,5 x 9,5 cm.


Hier kan je wel zien hoe mooi je met de Structuurpasta kan werken, met de pasta van Dutch Doobadoo kan je heel glad en strak werken.


Ik heb het Paint Palette op kleur gebracht met de PanPastels. Hiervoor heb ik 2 kleuren gebruikt:

* Raw Umber 780.5
* Pearl Blue 955.5

Vooral door die Pearl Blue krijg je een hele mooie glimmende laag over je werk.

Ik hoop dat jullie het een leuk project vinden, ook om te gaan maken a.s. vrijdag tijdens de workshop :-)Bedankt voor jullie bezoekje weer en voor de leuke reacties die jullie steeds achterlaten. Lees ze altijd met heel veel plezier :-)

Wens jullie nog een fijne en gezellige avond.

Liefs Jenine xXx


PanPastels - 9ml - Pearl Blue PanPastels - 9ml - Raw Umber  Taartrand klein - 10 stuks  Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A5 - Fijn
4 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

heel mooi
Gr Karin

Renate zei

Wauwie!!! Dit ziet er echt prachtig uit.
Wat geweldig dat er zo'n grote groep aanwezig zal zijn. Heel veel plezier.

-xies- Renate.

Geertje zei

Ziet er prachtig uit!!!

Jenine zei

Dank jullie wel allemaal :)