Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 24 januari 2015

Nellie's Vintage Friends

Vandaag is het mijn beurt om iets te laten zien op het HobbyVision DT blog. Ik heb gekozen om een kaartje te maken met de prachtige Vintage knipvellen van Nellie Snellen. Voor deze kaart heb ik het knipvel NEVI054 gebruikt. 


Het paperpadje Vintage Textures 6011/0039 past perfect qua kleur bij dit plaatje. Voor het cardstock heb ik kraft en zwart gecombineerd. De randen zijn aangezet met Crackle Paint white. Dit is voor mij echt onmisbaar bij mijn kaarten.
Het ribbelkarton wat ik heb gebruikt is van Joy! Crafts, dat geeft nog een "stoere" uitstraling aan het geheel.De Kraft label is van Dutch Doobadoo, ideaal deze kant en klare labels. Achter de label heb ik de Noor! Design swirl 6002/0359 verwerkt.
De 2 zwarte roosjes zijn gewoon kant en klare roosjes, het Kraft roosje heb ik gemaakt met de Roll Up roses 6002/0384. De blaadjes zijn Paper Art Kraft labels van Dutch Doobadoo.


Achter het Vintage plaatje zit de blauwe doily 6002/0304 verwerkt en ook de border 6002/0362 heb ik verwerkt op de kaart.


Aan de linkerkant heb ik nog 2 Softboard art puzzelstukjes verwerkt van Dutch Doobadoo, hierop heb ik gestempeld met de Grunge stempel. Het strik van tule heb ik bevestigd met een parelbrad.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.

Knipvel Nellie Snellen - NEVI054 - Vintage Friends DecoArt Media - Crackle Paint White Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn MD Decoration - Brads - Crystal, White and offwhite Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 4 Paper Distresser - Tim Holtz4 opmerkingen:

Caroline zei

Prachtig kaartje Jenine! Ik blijf het toch wel mooi vinden om zwart als kleur te gebruiken. Het heeft wel iets. Maakt dit kaartje chique!

KarinsArtScrap zei

mooie vintage kaart
Gr Karin

Cobie zei

Leuke kaart!

Groetjes Cobie

Marjolijn van Elsberg zei

prachtige kaart.