Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 24 april 2016

Omslag doek gehaakt met Breiwol Papatya Batik

Ik had een tijdje geleden al deze omslag doek gehaakt (southbay patroon)maar nog niet aan jullie laten zien. Het wol wat ik gebruikt heb is eigenlijk breiwol maar het haakt ook zo heerlijk!!!
Breiwol Papatya Batik - Kleur 28

Clover - Amour Haaknaald - 4.0 mm
En met haakpen no 4 schiet het ook lekker op. De clover-amour zijn ook geweldige haakpennen.

"De clover amour haaknaalden hebben een zacht, afgerond handvat welke een afgeplat deel heeft waar je duim precies op kan rusten wanneer je aan het haken bent. Het handvat is gemaakt voor beide haakstijlen; zowel voor wanneer je de haak vasthoudt bij de top, of wanneer de haaknaald wordt vastgehouden als een pen. De haak is glad en afgerond zodat het afglijden van lusjes gemakkelijker, en sneller gaat.

Haaksters met gewrichtspijn zullen deze haaknaalden ook fijn vinden. Het zachte, dikkere en daardoor gemakkelijker vast te houden handvast zorgt ervoor dat er minder druk gezet hoeft te worden met de duim en wijsvinger."

 Het haakt ook zo leuk omdat je elke keer met een andere kleur werkt  want het zijn meerdere tinten in 1 bol.
En ze zijn er in diverse kleuren!
Kijk maar HIER
En nu het voorjaar is , draagt zo;n omslag doen heerlijk. vooral als je twijfelt van moet ik wel of geen jas aan , dan is zo'n omslag doek ideaal!