Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 22 december 2016

Fijne Verjaardag

Hallo allemaal,


Verjaardagskaarten, we hebben ze allemaal wel eens nodig. En natuurlijk is het dan het leukste om die zelf te maken. En dat heb ik deze keer ook gedaan. Voor deze verjaardagskaart heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Art Fold gebruikt. En wat een leuk model is dit toch zeg! 


De mal bestaat uit 3 delen die je door middel van 2 rilvouwen in elkaar vouwt. Ik ben begonnen door de mal op wit cardstock te leggen, over te nemen en daarna uit te knippen of snijden.

Daarna heb ik de binnenmaten overgenomen uit designpapier. Die is van Maja Design. De randen heb ik bruin gemaakt met distress inkt Vintage Photo. Daarna heb ik de randen ruw gemaakt met de distresser. 


Op de linkerzijde heb ik in het midden eerst een strook kant geplakt. Hierop een stuk ribbelkarton met een stempel van Noor! Design. Die heb ik gestempeld op wit cardstock en daarna uitgeknipt.

In de hoeken heb ik parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen White.


Het stuk kant dat ik op de linkerzijde heb geplakt, loop door in het middelste gedeelte. Rechts heb ik een strookje designpapier geplakt met daarop onderaan een strook ribbelkarton. Deze 2 strookjes geven net dat leukere effect dan wanneer je zo los het plaatje opplakt. 

Onder het plaatje heb ik nog een blauwe mal van Noor! Design geplakt. Het plaatje komt uit het designpapier.

En natuurlijk mochten de pareltjes ook hier niet ontbreken.


Zo leuk dat de beide zijdes een andere vorm hebben. De rechter zijde heb ik bewust wat rustiger gelaten. In het midden heb ik een randje uit de Dutch Doobadoo Craft Art Flower Border geplakt. Dit is een vel uit kraft papier met diverse randjes. 

En ook hier weer aan de onder- en bovenkant een paar pareltjes gemaakt.


Als je beide zijdes naar binnen vouwt, dan krijg je dit. Natuurlijk moet hier ook designpapier op. Op de grote zijde heb ik een ander randje uit de Craft Art Flower Border geplakt. Op de kleine zijde heb ik een bloem (van Noor! Design) geplakt op raffia. En daaronder de Dutch Doobadoo Craft Art Leaves.

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. 

Da wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen in de webshop. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desebtreffende artikel in de webshop


Scrappapier Maja Design - Summertime - Cute summer dress  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft bloemenrand Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Viewmaster   Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard 30.5x30.5 - Fijn

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is een super mooie kaart Janet!
Erg leuk model van D.D.D
Groetjes Jannie

lenywim35 zei

Wat een prachtige kaart Monique. Ik heb nog een kadobon van Hobbyvoordelig, van mijn verjaardag, 9 maanden geleden, kan je nagaan. Ga gauw kijken of ze deze hebben. Krijg de smaak weer te pakken.
grts leny w

Diana S zei

Oh wat mooi en de DBD is zeker leuk! Ik vind DBD ook geweldig leuk spul hebben.
Fijne feestdagen

Ela Rubira zei

Mooi model inderdaad en prachtige creatie van gemaakt. Groetjes Ela