Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 30 december 2016

love


Hallo,

Vandaag mag ik jullie weer wat laten zien op het Hobbyvision design team blog. En ik laat jullie natuurlijk iets zien uit de nieuwe lijn die in januari gaat uitkomen van studio light. Er komen ook mdf pakketten uit en ik heb daarom gekozen om de mdf kruiwagen te laten zien.

In een mdf pakket zit naast het mdf ook achtergrond papier en een vel met uitdrukplaatjes om de kruiwagen op te pimpen. Op Bovenstaande foto zie je de ene kant van de kruiwagen en op onderstaande foto zie je de andera kant van de kruiwagen.

Als ik een mdf pakket ga maken, leg ik altijd het voorbeeld weg en wil het naar eigen inzicht oppimpen. Dat hoeft natuurlijk niet, want je kunt het natuurlijk precies namaken zoals op het voorbeeld, want het pakket bevat al die onderdelen.

Ook de binnenkant heb ik mooi afgewerkt. Ik kon het niet nalaten om ook de nieuwe stansmallen te gebruiken.

Ik hoop dat jullie al nieuwsgierig zijn naar de nieuwe lijn en dat jullie net zo'n zin hebben om met de nieuwe lijn aan de gang te gaan als ik.

De spulletjes die ik heb gebruikt:

PRE-ORDER 1 - Studio Light - Home & Happiness - Stansmal nummer 20PRE-ORDER 1 - Studio Light - Home & Happiness - Stansmal nummer 22
* het mdf pakket met de kruiwagen. Deze is binnenkort te bestellen via pr order bij hobbyvision.

Liefs,
Karen


1 opmerking:

Diana zei

Oh wat is die leeeeeeeeeeeeeeuk!!!!!!