Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 28 december 2016

Hello Baby!

Vandaag mag ik jullie weer inspireren met een creatie van mijn hand op het HobbyVision blog.
Er is weer een superleuke collectie van Marianne Design binnen! Heel veel mallen, knipvellen en paper bloc voor babycreaties. Een leuke aanvulling op de bestaande babycollectie.
Ik maak heel graag babykaarten, verstuur er ook veel dus ben heerlijk aan de slag gegaan en maakte een gezellig babykamertje.


De nieuwe Card art Window 3 van Dutch Doobadoo is niet alleen leuk voor winterkaarten maar ook dus leuk om een babykaart mee te maken.
Ik begon om de mal over te nemen op wit karton en het deel voor de achter- en voorkant op designpapier. Daarna alles uitgeknipt en de open gedeeltes van de "louvre"deurtjes uitgesneden.
Door het open raampje zie je een babykastje staan. Voor de kast ligt een babyfles, rammelaar en een speelgoedauto.
Aan de voorkant zit een lief babietje wat ik uit het knipvel heb geknipt. Over de rand van het wiegje steekt het kleine konijntje zijn kopje uit. Onder het raam ligt een klein schaapje.
Een strik van organza zit bovenin de hoek waar een fopspeen aan een stukje twine cord hangt.
Als laatste een tekst gestempeld.

Ik wens jullie een gezellige dag!!


De producten die ik heb gebruikt, zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeeldingen te klikken, kom je direct bij het betreffende product.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Window 3    Marianne Design - Paperpad Eline`s Sweet Stars    Marianne Design - Knipvel Eline`s Sweet little boys    Marianne Design - Collectable - Eline`s Sheep    Marianne Design - Collectable Eline`s Baby essentials    Marianne Design - Collectable Eline`s Baby Animals    Marianne Design - Creatable - Sweet Cabinet    Marianne Design - Clearstamp - Eline`s Words Sweet Baby    Marianne Design - Enamel dots - Baby Blue    

3 opmerkingen:

Dora zei

Mooie kaart!

Diana zei

Die is wel erg leuk geworden! Heel leuk gemaakt!

chrilvian zei

liefff