Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 8 februari 2019

Birthday Postzegel kaart

Vandaag heb ik een ‘postzegel’ kaart voor jullie om te laten zien, gemaakt met de Studio Light mal ‘Memories of Summer - Cutting and Embossing Die - nr.91’ en het paperpad ‘Endless Love’ van Noor! Design. Dit zijn echt heerlijke frisse kleurtjes.

Hierop zit een mat van wit linnenkarton met daar bovenop een kleinere maat uit hetzelfde paperpad. Dit zijn ook snijmallen in de set. De randjes heb ik wat ruw gemaakt met een paperdistresser.
Om het zwarte van mijn verjaardagswens terug te laten komen heb ik hier en daar nog lichtjes met VersaFine Clear – Nocturne wat stukjes scriptstempel gestempeld. 


De bloem heb ik gemaakt met de gave Marianne Design - Creatable - Anja`s beautiful flower set LR0546 van stevig wit papier. Ik heb eerst de randjes beïnkt met Distress Inkt – Tumbled Glass en de bloemen daarna licht nat gespoten. Daarna heb ik de blaadjes per stuk een beetje in elkaar gedrukt. Als de bloem nu droog is word hij iets harder/steviger waardoor hij goed in model blijft. Daarna heb ik de bloemdelen met een lijmpistool op elkaar gelijmd, waarbij ik de blaadjes verspringend heb vastgelijmd, en er een hartje in gemaakt (deze zit ook bij de snijmal set). Deze heb ik gekleurd met Distress Inkt – Worn Lipstick. Nog een gaatje er in met de 'Vaessen Creative - Screw Hole Punch', paar lichtroze meeldraden er in en je bloem is klaar.


Het leuke kwastje is ook een snijmal: Noor! Design - Vintage Flourishes 6003/0089. Hiervoor heb ik hetzelfde paperpad gebruikt.


De blaadjes onder de bloem is een stempel uit de set ‘Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB14’. Deze heb ik met Versmark gestempeld op Vellum en geëmbossed met ‘WOW! Embossingpoeder - Opaque Bright White Super Fine’. Je ziet ze, maar zijn zo toch niet te nadrukkelijk aanwezig.


De verjaardag wens komt van Pinterest en heb ik verkleind en uitgeprint op een stukje wit linnenkarton en deze gemat op hetzelfde designpapier als de postzegel vorm van de kaart. Ook hiervan heb ik de randjes weer ruw gemaakt met een paperdistresser.


Onder de verjaardag wens zitten nog twee strookjes designpapier voor een speels effect.


Bedankt voor het kijken!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Noor! Design - Paperpad A4 - Endless Love
Studio Light - Memories of Summer - Cutting and Embossing Die - nr.91 Marianne Design - Creatable - Anja`s beautiful flower set  Noor! Design - Vintage Flourishes - Kwastje Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB14  CraftEmotions - Linnenkarton A4 - 10 vel - wit Distress Inkt - Mini - Tumbled Glass Paper Distresser - Tim Holtz Distress Inkt - Mini - Worn Lipstick  VersaMark Watermark Stamp Pad  WOW! Embossingpoeder - Large 160 ml - Opaque Bright White Super Fine Sizzix - Accessoiry - Lijmpistool 7mmVaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6 Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Ultrafine tip - Glue applicator (2 stuks) Vaessen Creative - Screw Hole Punch 3 tips (2mm,3mm,4mm)CraftEmotions Extra Sticky Tape 6mm  Joy! Crafts - Daubers 3st

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart met mooie kleurtjes! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Leuke frisse kaart

Judith zei

Heel erg mooi kaartje geworden.
Groetjes van Judith