Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 22 februari 2019

Complications CAL 2019Complications CAL 2019 - Stormy Weather - Rechthoek

Hallo allemaal,

Naast het maken van kaarten is ook haken een grote hobby van mij. Wisten jullie  trouwens dat Hobbyvision een hele grote afdeling heeft voor breien en haken op de benedenverdieping van de winkel. Toen ik vorige week de bovenstaande foto zag die Jenine deelde vanuit de winkel was ik verkocht. Dit pakket met wol gelijk bij de andere bestelling gedaan. Via de facebook groep Haakplein https://www.facebook.com/groups/1037064026348643/ wordt er elke week gratis een gedeelte van het patroon geplaatst en heb je als het goed is in Mei een mooie deken klaar.


De pakketten die worden aangeboden zijn er in 2 kleurstellingen. Blauw (die ga ik maken) en paars. En dan kun je nog kiezen uit een vierkanten of rechthoekig deken. Ik maak de vierkante versie. De bovenste foto is van de rechthoekige.Dit is deel 1 en het was erg leuk om te haken. Het middengedeelte heet de Keltische knoop. Dat was nog wel even een dingetje om te haken, maar door goed te lezen en de bijbehorende filmpjes te bekijken is het goed gelukt.


Als jullie dit ook wel een leuk vinden om te lezen kan ik wel vaker een blog maken en de vorderingen laten zien.

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


Complications CAL 2019 - Stormy Weather - Rechthoek Complications CAL 2019 - Purple it is - Rechthoek Complications CAL 2019 - Purple it is - Vierkant