Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 27 februari 2019

Happy Birthday Mannenkaart

Hallo allemaal.Deze keer wil ik jullie een mannenkaart laten zien. Ik heb als basis zwart cardstock genomen en deze bewerkt met een mooie mask-mal van Studio Light uit de Grunge lijn en Nuvo Expanding Mousse. De mousse is zo fijn om mee te werken. Daarna heb ik met mijn vingers de hele achtergond bewerkt met Blauwe Embellishment Mousse en  Metallique wax van Prima Marketing Rose Gold. Hierdoor krijgt alles een soort metaal kleur.Daarna heb ik een stuk je ribbelkarton ( dat wat om de beschuit zit) in een ovale vorm gescheurd en bewerkt met zwarte gesso. Dit even goed laten drogen en ook weer met de Mousse en wax een metalen look geven. Dit gedeelte heb ik met foamtape op de achtergrond geplakt.


Het plaatje wat ik heb gebruikt komt uit een stansblok van 'StudioLight TimeFlies'. 
Achter het plaatje zitten wat tandwielen die ik uit zwart karton heb gestansd en ook die heb ik bewerkt met de wax en de Blauwe Mousse.
De tekst is een stansmal van StudioLight en ook deze letters zijn bewerkt voor een metalen look en daarna gemat op zwart karton.
De stansen van de gloeilampen en de haak zijn glimmend gemaakt met de Gilding Flakes en Nuvo Glue Pen.Uiteindelijk was het zo naar mijn zin en heb ik de kaart gemat op het bronzen Mirror paper van Vaessen en zwart karton. Dat maakt de kaart toch helemaal af. 
Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden. Ik heb er in ieder geval met veel plezier aan gewerkt.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl . Indien je op het plaatje klikt, kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Vaessen Creative - Mirror paper 140g A4 - Bronze Florence Cardstock - Texture 12x12 Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Essentials nr.163  Studio Light - Mask Stencil A5 - Grunge Collection nr.11 Dutch Doobadoo - Gesso Black 250 ml Nuvo - Embellishment Mousse - Pacific Teal Nuvo - Embellishment Mousse - Indian Gold Nuvo - Expanding Mousse - Mustard SeedJoy! Crafts - Ultrafine tip applicator  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi!! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Wow wat is die mooi

Judith zei

Mooie stoeren mannenkaart.
Groetjes van Judith