Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 18 juli 2024

Celebrate this special day

Hoi, 

Deze keer ga ik jullie inspireren met de Pillow Box uit de Nostalgia collectie van Pronty. Deze ga ik combineren met de Dutch Doobadoo collectie Life is Sweet.


Om te beginnen heb ik het stencil op een stuk cardstock gelegd en de buitenkant omgetrokken en dat uitgeknipt.


Daarna heb ik het stencil op design papier gelegd en de twee middelste vlakken omgetrokken en uitgeknipt. En eigenlijk is de basis dan al klaar. 


Voordat ik de Pillow Box helemaal in elkaar ging zetten heb ik eerst de buitenkant versierd. Hiervoor heb ik de plaatjes gebruikt die ook bij deze Life is Sweet collectie van Dutch Doobadoo zitten. 



Nu de Pillow Box klaar is, heb ik nog een label gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo (473.013.002). Deze mal zat in de Knippen en Plakken met Jaap With Love van december 2023. Wederom heb ik de buitenkant omgetrokken op cardstock en de binnenste lijn heb ik op design papier uit de Life is Sweet collectie getekend. Beide heb ik uitgeknipt. Daarna heb ik gekeken hoe lang het label moest zijn om in de pillow box te passen en heb ik het op maat gemaakt. Daarna heb ik het design papier op de basis geplakt. 

De randjes heb ik beinkt met de Distress Ink Victorian Velvet. In het midden heb ik een gaatje gemaakt met de Crop-a-Dile. Daar heb ik een re-inforcer op gedaan die ik heb gestanst uit een restje van het design papier. 



Tot slot heb ik nog een stukje lint uit de Romantic Moments van Jenine’s Mindfull Art collectie gebruikt en dat met een nietje van Tim Holtz vastgezet. 

Ik hoop jullie met deze Pillow Box weer geïnspireerd te hebben. Alle producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op onderstaande afbeeldingen te klikken. 




Tot de volgende keer!