Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 24 juli 2024

Donut

 Hoi,

Het is weer mijn beurt om jullie te inspireren en deze keer ga ik jullie trakteren op een donut. 

Natuurlijk ga ik niet echt trakteren, maar vorige maand heeft Dutch Doobadoo de collectie Life is Sweet uitgebracht. Daar zit o.a. dit leuke stencil bij. 

In dit bericht lees je hoe ik deze kaart heb gemaakt.

Ik heb eerst een stuk cardstock gesneden waar het stencil op paste en dat heb ik vervolgens gerild. Vervolgens heb ik het stencil aan de linkerkant bij de rillijn net over de rand gelegd en heb ik de buitenste rand omgetrokken. De bedoeling is om er een dubbele kaart van te maken. Dit heb ik uitgeknipt. 



Op de voorkant van de kaart heb ik ook de cirkel in het midden getekend en uitgeknipt.

Uit het designpapier wat bij deze collectie zit heb ik vervolgens 3x de binnenste lijn omgetrokken. Bij 2 daarvan heb ik ook de binnenste cirkel omgetrokken en uitgeknipt. 

Aan de rechterkant heb ik designpapier opgeplakt. Toen de kaart dichtgeklapt en in het midden van de cirkel een plaatje geplakt. 

Aan de linker binnenkant heb ik rondom de cirkel dubbelzijdig tape geplakt en daaroverheen heb ik een stukje mica geplakt. Daarna heb ik daaroverheen het design papier geplakt.




Aan de buitenkant heb ik een ronde shakerblister gebruikt van de Studio Light. Aan de onderkant van de blister heb ik dubbelzijdig gedaan. Op het mica heb ik wat schudmateriaal gelegd en daaroverheen heb ik de shakerblister geplakt. Om alles netjes weg te werken heb ik daaroverheen weer het designpapier geplakt en voor de voorkant heb ik ook ‘de glazuurlaag’ uit designpapier geknipt en opgeplakt. 

De binnenkant heb ik nog wat versierd met de plaatjes die bij deze collectie zitten. 


Voor de voorkant heb ik lint uit de Romantic Moments van Jenine’s Mindfull Art gebruikt en het roze parelspray. Ook de kleine bloemetjes komen uit de Jenine’s Mindfull Art collectie. Tot slot heb ik er nog een tekstje aan toegevoegd.


Ik hoop jullie met deze donut getrakteerd te hebben op wat inspiratie. De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de afbeeldingen hieronder te klikken. 

Tot de volgende keer!