Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 9 februari 2015

Party

Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om hier een creatie te laten zien. Deze keer heb ik de Dutch Doobadoo Card Art Kadobox gemaakt.De basis heb ik gemaakt uit wit cardstock papier. De Card Art box bestaat uit 2 delen. Een envelop en de kadokaart die je erin kunt steken. 

Voor de envelop heb ik de mal op wit cardstock gelegd, overgetrokken met potlood en uitgeknipt. Op de mal staan ook lijnen waar je langs moet rillen voor de plakranden.

Op de mal staat ook een vlak die je kunt gebruiken om te matten. Ik heb deze uit zwart karton geknipt. Daarna de Dutch Doobadoo mask Party erop gelegd en ingesmeerd met structuurpasta. Daarna heb ik dit op bruin kraftpapier geplakt en uitgeknipt (net iets groter dan het zwarte karton). De randen heb ik wit gemaakt met crackle paint.

De voorkant heb ik verder versierd met de Dutch Doobadoo cardboard ballonnen en Paper Art blaadjes. De kadomallen zijn van Noor! Design. Ik heb ze na het stansen en embossen in de mal laten zitten en met een dauber en distress inkt brushed corduroy bruin gemaakt. De roze bloemetjes zijn van Marianne Design en de klimop van Creative Expressions.


Voor de insteekkaart heb ik de basis ook uit wit cardstock geknipt. Het designpapier is van FabScraps Het plaatje is van Nellie Snellen. Wat zijn het toch leuke plaatjes! De taartenmal is van Noor! Design en hoort natuurlijk bij een party. En ook deze mal heb ik in de mal laten zitten en bruin gemaakt met distress inkt Brushed Corduroy. Net als op de voorkant van het envelop gedeelte, heb ik hier ook de Dutch Doobadoo Cardboard Art ballonnen geplakt. Ik heb het buitenste witte gedeelte eraf gehaald en dan komt dit ribbelkarton tevoorschijn. Onderaan de ballon heb ik nog een touwtje geplakt.

Bovenaan nog een leuk kanten randje geplakt. De strik heb ik nog een keer uitgeknipt uit kraft papier. De bladeren op de strik zijn ook van Noor! Design. Op de lussen heb ik transparante parels gemaakt met de Viva perlen pen magic transparant. Op het moment dat je de parels erop drukt, zijn ze eerst nog wat wit. Maar als het opgedroogd is, zijn ze helemaal transparant.


Ik vind het erg leuk dat je ons blog bezoekt en hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En natuurlijk bedankt voor de altijd leuke reacties.

Ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!Dutch Doobadoo - Card Art - Present Set Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Balloons    scrappapier FabScraps - Elegant Chic - Fleur Dutch Doobadoo - Laser Paper Art - Kraft Leaves  Knipvel Nellie Snellen - NEVI055 - Vintage Boys  

Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml  Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Trailing Ivy  Viva Decor - Perlen Pen Magic - Magic Transparent  Noor! Design -  Vintage Flourishes - Bladeren (dik)  Noor! Design -  Vintage Flourishes - Blad 1  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Presents 1  Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Let`s Party - Taart  Kant - Cotton White Lace - 15mm SL05  WOC Flowers - Chrysanthemums - Purple/Lilac/White  1 opmerking:

Anoniem zei

Feestelijk, heel leuk gedaan!!!
Creatieve groetjes, Gaby