Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 17 februari 2015

Smile, Relax, Friends .......

Goedemorgen lieve luitjes,

Ik ben aan de slag gegaan met de tweede nieuwe lijn van CraftEmotions: Happiness. 
Deze Happiness lijn, bestaande uit Designpapier, Stempels, Maskstencils en houten ornamenten, welke op de houten ornamenten na, is al verkrijgbaar bij HobbyVision
De houten ornamenten zullen week 10, de eerste week van Maart, verkrijgbaar zijn.  


Ik heb een canvas van 20 x 20 cm, de structuurpasta van Dutch Doobadoo, het nieuwe Maskstencil Masker Boeddha, houten (tekst)ornamenten 811500/0181 en de clearstempels van deze Happiness lijn gebruikt. 
Alles goed drogen met de heattool. 
Ik heb van de clearstempels zelf embellishments gemaakt met aan de lucht drogende klei door de stempels in de klei te drukken op een hittebestendige mat van Nellie's Choice. De klei laat dan goed los, je knipt dan de rest van de klei weg en laat drogen aan de lucht.
Easy does it!!

De klei, eenmaal gedroogd aan de lucht, en de ornamenten voorzien van een laagje gesso. Daarna ben ik gaan sprayen met mijn zelfgemaakte sprays van de Creall Top Deco, kleur Permanent Rood vermengd met Zilver metallic, Roestrood vermengd met zilver Metallic en de Parelmoerverf van Creall, kleur blauwgroen. Wat verf in een spraybottle van Nellie's Choice aanlengen met water.
Hieronder kun je zien hoe je zelf je spray maakt.


De kleuren van de Creall verven die ik gebruikt heb, staan nog niet in de website, maar mocht je deze kleuren graag willen dan kun je Jenine altijd een mailtje sturen en dan gaat ze zeker haar best voor je doen!!


De gebruikte materialen verkrijgbaar bij HobbyVision:
(Klik op de foto en je gaat direct naar de website)

Canvasdoek 20 x 20 cm - 1,7cm dik Creall - Gesso Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml Mask CraftEmotions - Happiness - Boeddha A5 Clearstamp CraftEmotions - Happiness - Hand, bloem ornament Darwi - klei - Extra Light 160gr Creall - Parelmoer verf - zilver Spray bottles 40ml., 2pcs  Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) Aleene`s - Quick Dry Tacky Glue - 8 ouncesNellie Snellen - Heat Resistant mat

Deze houten teksten zullen week 10, de eerste week van Maart, verkrijgbaar zijn bij HobbyVision:
 
CraftEmotions Houten ornament Happiness - tekst Happiness 40 pcs - box 10,5 x 10,5 cm
 

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren.
Wens ik jullie allemaal een gezellige dag en tot de volgende keer.
 

1 opmerking:

KarinsArtScrap zei

prachtige kleuren en een schitterende canvas.
Gr Karin