Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 6 augustus 2016

B-day

 Hallo allemaal,

De Card Art Strandbal kun je natuurlijk gebruiken voor een strand/zomer kaart. Maar deze is ook superleuk voor een verjaardagskaartje. Dat heb ik dus ook gedaan en dit is het resultaat geworden.


Voor de basis heb ik de mal overgenomen uit wit cardstock. Daarna heb ik de binnenste cirkel overgenomen uit groen cardstock. 

Uit het designpapier heb ik nog een aantal onderdelen van de strandbal overgenomen en uitgeknipt.

En bij de bloemen mag natuurlijk de Kraft Art Bladeren niet ontbreken. De nieuwe Stencil Art Numbers 3 is weer een beauty hoor. Echt hele gave cijfers. De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock en de binnenmaten uit designpapier van CraftEmotions. Het designpapier plak je dan op het witte cardstock. De cijfers heb ik een beetje speels op de bal geplakt. 


In plaats van een tekststempel kun je ook de superleuke Paper Art Text Balloons gebruiken. Dit Paper Art vel bevat diverse tekstballonnen met allemaal verschillende teksten.


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren en laten zien dat het dus ook leuk is om van een strandbal een verjaardagskaart kunt maken. 

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen bij HobbyVision. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Beach Ball  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Text balloon  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Leaves   Dutch Doobadoo - Dutch Stencil Art - Numbers 3  CraftEmotions - Paper stack - Botanical Rose Garden 11 vel A4  

1 opmerking:

GerJanne zei

Leuke kaart! Vooral voor zo'n kroonjaar leuk als de leeftijd erop staat!
GerJanne