Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 18 augustus 2016

Pluk de dag!

Hallo allemaal,


Deze kaart heb ik gemaakt met behulp van de sketch challenge #18 die bij Dutch Doobadoo loopt. Altijd handig als je geen inspiratie hebt of een kaart moet snel af zijn. 


De grootste mal heb ik overgenomen uit wit cardstock, een maatje kleiner uit zwart cardstock en nog een maat kleiner uit designpapier, het lavendelpapier van Noor! Design.

Uit het designpapier heb ik ook de postcard gehaald. Dit is een stempel van Noor! Design. Aan beide zijdes van de kaart heb ik de blauwe mal van Noor! Design geplakt. Die heb ik eerst gestanst uit designpapier en daarna nog een keer ge-embost uit wit cardstock. Daarna dit langs de rand uitgeknipt en achter het designpapier geplakt.


De stempel heb ik ingekleurd met de pastelpotloden van Faber Castell. Ook dit kleurt echt heel fijn. Na het kleuren heb ik de stempel wel even gefixeerd. Naast de stempel heb ik de Paper Art Vogelkooi van Dutch Doobadoo geplakt. Die is normaal wit, maar heb ik nu zwart gekleurd met een stift van Brushmarkers. Zo komt het vogelkooitje beter naar voren dan als ik hem wit had gelaten.


Op de banners en op de postcard heb ik nog wat insecten geplakt. Deze komen uit het nieuwe Paper Art vel Insecten van Dutch Doobadoo die eind deze maand in de winkel zal liggen. Uiteraard is hij nu al te pre-orderen.

In de cirkel (een oudere nestabillitie mal) heb ik nog een paper art vlinder van Dutch Doobadoo geplakt. In het wit zou hij niet opvallen, dus deze heb ik ook vooraf gekleurd met een brusmarkerstift, paars.

Op de banners van Noor! Design heb ik Nederlandse teksten gestempeld. Deze zijn ook van Noor! Design.

Op de strik heb ik bij de bloemetjes nog de paper art bladeren van Dutch Doobadoo geplakt.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn uiteraard te bestellen bij HobbyVision. Door op het plaatje te klikken, kom je direct bij het desbetreffende artikel in de webshop.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - 102  PRE-ORDER 5 - Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Insecten  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - bladeren  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - vlinders  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Vogelkooitjes - A5   Dutch Doobadoo - Dutch Pearl Pen - White - 28ml  Noor! Design - Paperpad A4 - Lavendel

Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Randmal ovaal  Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Banners (2st)  Noor! Design - Clearstamp - Banner teksten  Joy! Crafts - Clearstamp Sending Messages - Postcard