Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 25 juni 2017

Baby

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik voor jullie aan de slag gegaan met de Dutch Doobadoo Card Art Luchtballon. Wat een leuk model is dit toch weer. Ik heb er een babykaart van gemaakt.


Ik ben begonnen door de basis over te nemen uit crèmekleurig cardstock. Daarna heb ik de binnenmaten overgenomen uit designpapier van Studio Light Summer Feelings.

Ook het plaatje is van Studio Light en komt uit dezelfde serie.

Het plaatje heb ik op een Noor! Designmal geplakt en daarbij kleine bloemetjes, ook van Noor! Design. De tekst baby heb ik uit blauw papier gestanst en schuin op het plaatje geplakt.

Bij een babykaart hoort natuurlijk ook een treintje, lief is die hè?

Op het mandje heb ik nog een paar touwtjes geplakt, net als op de bandjes naar de luchtballon.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. 

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn uiteraard te bestellen in de webshop. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Air balloon  Dutch Doobadoo - Pearl Pen Turquoise  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue  Noor! Design - Little Happiness - Flowers    Noor! Design - One of a Kind - Baby    Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Trein  


Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Cirkel met bloem  Stansvel Studio Light - Summer Feelings nr. 572  Paperpad Studio Light - Summer Feelings nr. 54


1 opmerking:

Cobie zei

Lief kaartje!
Groetjes Cobie