Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 6 juni 2017

Workshop Zaterdag 10 juni - Stempelen met Penny Black

Aanstaande zaterdag 10 juni is er in onze winkel weer een workshopdag. Deze keer gaat Janet Blaauw de workshop verzorgen en maak je verschillende kaarten met Penny Black stempels. Je gaat met verschillende technieken aan de slag zodat het een leuke en leerzame dag wordt.


Bij de eerste kaart ga je de stempelen met de Winsor & Newton Water Color Markers. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een stempelhulp.


Bij de 2de kaart ga je weer stempelen en inkleuren met de Winsor & Newton Water Colour Markers. Ook gaat Janet je leren hoe je die mooie subtiele aquarel achtergronden maakt.


Bij de 3de kaart ga je stempelen met watervaste inkt en ga je de stempel inkleuren met de Water Colour Markers. Daarna ga je nog de stempel maskeren en een mooie achtergrond stempelen.

Tijdens de workshop zal Janet je ook nog allerlei andere technieken laten zien en zal ze nog heel veel tips & trucs geven.

Bij deze workshop ga je dus lekker aan de slag met verschillende stempels van Penny Black en ga je ook heel veel aan de slag met de mooie Water Colour Markers van Winsor & Newton. Het wordt weer een gezellige en leerzame workshopdag.

Lijkt het je leuk om deze kaarten te maken? Meld je dan nog snel aan, er zijn nog een paar plekjes vrij:
1 opmerking:

Nadja zei

I love the PennyBlack stamps and your cards are amazing.
It's a pitty that you life so far away. I'd like to take part of your course
Nadja