Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 30 juni 2017

mixed media

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik pas voor de Mixed Media challenge bij Dutch Doobadoo voor het eerst iets in deze stijl maakte?
De 2e challenge is geweest en ik heb me gewaagd aan een 2e creatie. De uitdaging  was in de kleuren blauw met zilver en mask bubbles.


Al vind ik het nog moeilijk om te bepalen wat wel en niet kan, ben ik wel blij met deze creatie. Ik ben dus wel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Bij blauw/zilver moest ik direct aan de zee denken dus het werd een maritieme kaart. Ik ben begonnen om shape art Frames vierkant ornament over te tekenen op blauw en 2x op wit karton en uitgeknipt.
De kleinste witte heb ik eerst op kleur gebracht met distress inkt Stormy Sky. Daarna met de bubbles mask eroverheen met distress inkt Chipped Sapphire en Pumice Stone. 
Op een stukje wit papier eerst het schip gestempeld met distress inkt Chipped Sapphire en nogmaals op maskeer papier. De laatste uitgeknipt en op het schip geplakt. Nu heb ik met de transparante structuurverf de bubbles aangebracht. 
Nadat het droog was, heb ik de ondergrond weer met distress inkt Stormy Sky op kleur gebracht. Het leuke van de transparante structuurverf is dat het geen kleur aanneemt en het blijft dus wit. 
De patrijspoort heb ik uit metallic antraciet gestanst en in zilver gemaakt door Inka gold. Bovenop rust een kokmeeuw.
Een stuk visnet heb ik bewerkt met de witte gesso en hierop witte koraalmos, een kokmeeuw, een blauw stuurrad die bewerkt is met Inka gold platina en een zwart anker die bewerkt is met Inka gold zilver geplakt. 
Op het stuurrad en patrijspoort heb ik nog stoere plakparels geplakt.
Met Versamark inkt en embossingpoeder metallic zilver heb ik de tekst bovenaan gestempeld. Verder aan de zijkant coördinaten gestempeld met distress inkt Chipped Sapphire.

Alle producten zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl 

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames Vierkant ornament    Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art A5 - Bubbles    Dutch Doobadoo - Structure Paste Transparant    Craftable - Tiny`s Ocean set    Marianne Design - Craftable - Coral    Creatable MD - Anker    Marianne Design - Creatable - Porthole    Distress Inkt - Mini - Chipped Sapphire    Distress inkt - Mini - Pumice Stone    Distress Inkt - Mini - Stormy Sky    Masking Paper - A4 - 10 vel    Viva Decor - Inka Gold - Silber 902    Viva Decor - Inka Gold - Platin 904    VersaMark Watermark Stamp Pad    WOW Embossingpoeder - Metallic Silver - Super Fine    Vivant - Koord Katoen fijn - wit    Decorative Fishnet - Neutral

1 opmerking:

Dora zei

Mooie kaart en mooie kleur blauw