Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 7 juni 2017

My Shape of You omslagdoek

Op onze Facebookpagina mogen wij van de groothandel Gbrouwer & Zn het garen voor deze leuke #myshapeofyou omslagdoek weggeven. 
Zie deze link om mee te doen met de actie: http://bit.ly/2s8NnbY

Hoe leuk is dat om het garen te winnen? Je mag hiervoor ook nog je eigen gekozen kleuren uitzoeken. Je kunt hem dus helemaal naar je eigen stijl gaan maken.

Ga je hem exact maken zoals het voorbeeld van Wieke van Keulen (de ontwerpster) dan heb je in totaal 9 bol nodig. (6x een hoofdkleur, 2 bol van een contrastkleur en 1 bol van een contrastkleur). Wil je liever helemaal een eigen draai eraan geven met meer kleuren? Dat mag ook, je mag maximaal 11 bollen/kleuren uitzoeken.

Je kunt hier de kleurnummers uitzoeken: Nelly de Knegt heeft deze leuke omslagdoek ook al gehaakt en heeft hier de volgende kleurnummers voor gebruikt:

2124 - 2134 - 2142

Ook in deze kleurencombinatie is hij echt super mooi.

Durable - Cosy Fine - Kleur 2124 Durable - Cosy Fine - Kleur 2134 Durable - Cosy Fine - Kleur 2142


We zijn benieuwd naar jou kleurencombinatie. Vergeet niet voor 8 juni de kleuren door te geven op onze facebookpagina :-)

Dit is overigens het originele voorbeeld en het patroon kun je hier downloaden:Wij wensen jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt weer voor jullie bezoekje.


Geen opmerkingen: