Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 3 oktober 2016

Herfst....

Hallo allemaal,

Wat leuk dat je ons blog weer bezoekt. Vandaag heb ik voor jullie een herfstlantaarn gemaakt. De Box Art Lantaarn is een nieuwe mal van Dutch Doobadoo. En is het geen schatje?


Ik ben  begonnen door de mal over te nemen op wit cardstock, inclusief de middenstukjes. Die heb ik na het uitknippen van de mal, uitgesneden. De randjes heb ik apart overgenomen uit herfstdesignpapier van Noor! Design.

Rondom heb ik de Noor! Design paddestoelenrand geplakt. Die heb ik 2 x uit wit, rood en groen papier gestanst. Daarna het groene en rode papier uitgeknipt en op de witte stans geplakt. 

Na het stansen uit het witte papier heb ik het papier nog in de mal laten zitten en de ge-emboste gedeeltes met een dauber en bruine inkt een kleurtje gegeven.

Rechts zie je een boompje. Die komt uit de Dutch Doobadoo Paper Art Kraft Forest Animals.

Linksboven op het dakje heb ik de Noor! Design klimopmal geplakt. Die is gestanst uit kraft papier en na het embossen beinkt met inkt.


Bij de herfst hoort natuurlijk ook een spinnenweb. Deze komt uit de Dutch Doobadoo Paper Art Black Spider. En ook hier de klimop en de paddestoelen geplakt. De grote paddestoel is niet van de randmal, maar een losse paddestoel, ook van Noor! Design.

rechtsboven zie je nog een eikeltje. Die komt ook uit de Dutch Doobadoo Paper Art kraft Forest Animals.


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen? Stel ze gerust hoor!

Ik heb er een herfstlantaarntje van gemaakt, maar je kunt er natuurlijk ook een kerstlantaarn van maken of halloween. En ook de binnenkant die ik eruit heb gesneden, kun je erin laten zitten. Zoals je ziet zijn er vele mogelijkheden mee. Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jullie lantaarntjes. Laat je ze ook zien in onze Facebook groep van HobbyVision?

Dan wens ik je een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen via www.hobbyvision.nl. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

Dutch Doobadoo - Dutch Box Art - Lantaarn  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 -- Kraft bosdieren  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Zwarte spin  Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Autumn - Rand paddestoelen  Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Autumn - Paddestoel en blad  Noor! Design - Autumn - Klimop1 opmerking:

Crealientje zei

Wat prachtig!
Die zet je toch zo neer op de kast tijdens de herfst!
Leuk gedaan.
Groetjes Crealientje.