Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 20 oktober 2016

HINTS Scrap 'n Chat - woensdag 19 oktober

Gisteravond was er weer een gezellige Scrap 'n Chat in onze HobbyVision Facebook groep. Heb je deze gemist? Dan hebben we hier nu alle hints op een rijtje voor je gezet.


Dit is de link naar onze groep:Dit is het lijstje met boodschappen wat je alvast klaar kunt leggen:

Cardstock:
* 4 stroken van 7,5 x 15 cm (dezelfde kleur)

Designpapier:
* 8x designpapier van 7 x 7 cm
* 8x designpapier van 3,2 x 7 cm
* 8x designpapier van 3,2 x 3,2 cm

Klein stukje verwijderbaar tape
Verder decoratiemateriaal om de kaart verder te versieren

HINTS:

1. SNIJD 4 RECHTHOEKEN VAN 7,5 CM x 15 CM UIT CARDSTOCK EN RIL AL DEZE RECHTHOEKEN OP 3,75 CM VAN ALLE ZIJKANTEN2.   LEG TWEE VAN DEZE RECHTHOEKEN IN DE LENGTE TEGEN ELKAAR AAN ZODAT ER EEN VIERKANT ONTSTAAT VAN 15X15 CM, PLAK EVT EEN KLEIN STUKJE VERWIJDERBARE TAPE IN HET MIDDEN ZODAT HET NIET VERSCHUIFT EN BEPLAK DE BUITENSTE 4 VIERKANTEN MET DUBBELZIJDIG PLAKBAND


3.PLAATS DE DERDE EN VIERDE RECHTHOEK OP HET VIERKANT ZOALS OP ONDERSTAANDE FOTO'S. (DIT PLAK JE VAST MET HET DUBBELZIJDIGE TAPE OP DE 4 HOEKEN)
4.  DRAAI DE KAART EEN KWARTSLAG EN VOUW DE FLAPPEN OP DE RILLIJN NAAR BUITEN ZOALS OP DE FOTO. VERWIJDER HET TAPE.
5. VOUW NU DE BUITENSTE/ONDERSTE FLAPPEN NAAR ACHTEREN. OP DE FOTO ZIJN DAT DE GEACCENTUEERDE KANTEN.


6.  VOUW NU DE GROTE VIERKANTEN OP DE RILLIJN NAAR ACHTEREN ZONDER HET MIDDELSTE GROTE VAK TE VOUWEN. HET GROTE VIERKANT KLAPT NAAR ACHTEREN.


    

7.  VOUW DE GROTE VIERKANTEN NAAR ACHTEREN ZONDER DE GROTE VIERKANTEN ZELF TE VOUWEN. ZO KOM JE OP HET VIERDE GEDEELTE VAN DE KAART


8. VOUW DEZE OOK WEER OPEN EN JE BENT AAN HET BEGIN VAN DE KAART.8. VOUW DEZE OOK WEER OPEN EN JE BENT AAN HET BEGIN VAN DE KAART.

9. WE HEBBEN EEN NEVER ENDING KAART GEMAAKT. DE KAART ZAL IN HET BEGIN NIET GELIJK OVERAL LEKKER OPEN VOUWEN. MAAR DOOR DE KAART VERDER OP TE PIMPEN EN VAKER TE VOUWEN, WORDT DE KAART STEEDS SOEPELER

Heb je ook meegedaan met de Scrap 'n Chat? Je kan t/m vrijdagavond je kaart plaatsen in onze HobbyVision Facebook groep. Zaterdag zullen wij de winnaar bekend maken, die krijgt een kleinigheidje van ons opgestuurd. (bij deelname van minimaal 20 creaties)

Dit is de uitwerking van Karen:


3 opmerkingen:

Jolanda zei

Ziet er geweldig uit. Meten is weten zegt mijn man maar ik heb gisteravond meegekeken en denk dat er bij mij nóg heel wat in de prullenbak terecht kom maar ik ga en blijf het proberen.

Groetjes Jolanda

Jolanda zei

Ziet er geweldig uit. Meten is weten zegt mijn man maar ik heb gisteravond meegekeken en denk dat er bij mij nóg heel wat in de prullenbak terecht kom maar ik ga en blijf het proberen.

Groetjes Jolanda

Doris knippenenplakken zei

Prachtige wat leuk zo een never ending kaart !
Gr Doris