Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 24 oktober 2016

Studio Light / Dutch Doobadoo Workshopdag 11 & 12 november

Op 11 en 12 november is het weer zo ver en gaan we bij HobbyVision weer een gezellige Studio Light / Dutch Doobadoo Workshopdag organiseren.

De zaterdag zit helaas al helemaal vol, maar voor de vrijdag hebben wij nog een paar plekjes vrij.
Lijkt het je ook leuk om 4 creaties te maken met een combi van SL en DDBD? Meld je dan nog snel aan voor vrijdag de 11de: 

We laten vandaag alvast het eerste project zien, komende tijd laten wij alle creaties zien.


Het eerste project is het MDF huisjes set van Dutch Doobadoo wat eind van de maand in de winkels zal liggen. Deze gaan we beplakken met het papier uit de Frozen Forest lijn van Studio Light.

PRE-ORDER 3 - Dutch Doobadoo - MDF Winter HouseDe mooie boom is een nieuwe stansmal uit de Frozen Forest lijn. Op de boom heb ik wat witte gesso van Dutch Doobadoo gesmeerd.
Op de daken van het huis heb ik de Structuur Pasta van Dutch Doobadoo gebruikt. Over de structuurpasta heb ik nog wat ijskristallen van Viva Decor gestrooid.

Studio Light - Frozen Forest - Stansmal STENCILFF14


Ook op de bodem heb ik wat Structuurpasta gebruikt als sneeuw. Voor de decoratie allerlei plaatjes uit de Frozen Forest lijn verwerkt op deze creatie en ook nog wat denneappels.

Lijkt het je leuk dit met een groep te maken? We hebben nog maar een paar plekjes vrij voor vrijdag 11 november.

Dutch Doobadoo / Studio Light Workshopdag - Vrijdag 11 november 2016


De gebruikte materialen zijn te bestellen via www.hobbyvision.nl

PRE-ORDER 3 - Dutch Doobadoo - MDF Winter House Studio Light - Frozen Forest - Stansmal STENCILFF14   Studio Light - Frozen Forest - Stansvel EASYFF534  Studio Light - Frozen Forest - Basisvel A4 BASISFF227 Studio Light - Frozen Forest - Basisvel A4 BASISFF226 Dekoband katoen - Cream 25 mm Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml 

2 opmerkingen:

Dora zei

Super mooie creatie. Knap gedecoreerd.

Annemarie zei

Wat een prachtig mooi project!
Groeten Annemarie